ΔΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ: Μείωση τελών κατάληψης κοινόχρηστων χώρων – Επιβεβαίωση Piraeus Press

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


- Απόλυτη επιβεβαίωση του ρεπορτάζ του Piraeus Press για μείωση τελών σε επιχειρήσεις του Δήμου Πειραιά που χρησιμοποιούν κοινόχρηστους χώρους

- Δείτε τι αποφασίστηκε κατά τη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά με εισήγηση του αρμόδιου Αντιδημάρχου Γρηγόρη Καψοκόλη

Υπερψηφίστηκε ομοφώνως η σχετική πρόταση της Δημοτικής Αρχής Πειραιά για μείωση 4% των τελών κατάληψης κοινόχρηστων χώρων από επιχειρήσεις.

Μάλιστα, η εισήγηση που έφερε ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Καταστημάτων Γρηγόρης Καψοκόλης, έχει ειδική μέριμνα για περιοχές που έχουν πληγεί περισσότερο λόγω κρίσης ή έργων, στις οποίες η μείωση εκτοξεύεται από το 4% μέχρι και σε ποσοστό 20%!

Χαρακτηριστικά αναφέρουμε τις περιπτώσεις της Πλατείας Κοραή (-20%), της Πλατείας Οδησσού και της Κολοκοτρώνη (-10%).

Πρόκειται για μια απόφαση που δίνει σημαντική ανάσα στις επιχειρήσεις κυρίως του κέντρου που έχουν πληγεί από τα έργα του ΜΕΤΡΟ και του ΤΡΑΜ.

Η επιτυχία της εν λόγω απόφασης πιστώνεται στον Αντιδήμαρχο Προσόδων Γρηγόρη Καψοκόλη, ο οποίος εργάστηκε σκληρά το τελευταίο διάστημα προκειμένου να υλοποιεί η προεκλογική δέσμευση του Δημάρχου Γιάννη Μώραλη για στήριξη των τοπικών επιχειρήσεων.