ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΟΜΑΔΑ INTERNET VODAFONE: 15 ευρώ με το καλημέρα σας!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ένα καλοστημένο μαρκετινίστικο δόλωμα φαίνεται πως αποτελεί και η νεοφερμένη ομάδα ίντερνετ που είναι τάχα δίπλα μας κάθε στιγμή να μας εξυπηρετήσει, επειδή είμαστε τάχα καλοί πελάτες της Vodafone!

Το Piraeuspress.gr δέχθηκε καταγγελία πελάτη της Vodafone, ο οποίος και απευθύνθηκε στο κεντρικό υποκατάστημα της γνωστής αλυσίδας κινητής τηλεφωνίας στον Πειραιά!

Από την καταγγελία, καταρρίπτεται ο μύθος ότι η ομάδα ίντερνετ είναι εκεί όποτε τη χρειαστείς, όπως επίσης και ότι είναι εκεί για να σε βοηθήσει... Μιας και τίποτα στη ζωή δε γίνεται όπως φαίνεται με το αζημίωτο!

Σύμφωνα με την καταγγελία, ο πελάτης της Vodafone απευθύνθηκε στο κεντρικό κατάστημα της εταιρίας στο Πασαλιμάνι, την Πέμπτη το απόγευμα για πρώτη φορά, για μια σοβαρή δυσλειτουργία που εμφάνισε το κινητό του ξαφνικά.

Προς μεγάλη του έκπληξη πήρε την απάντηση από τους εργαζόμενους, ότι ο ''χ'' υπάλληλος από την ομάδα ίντερνετ δεν εργαζόταν εκείνη την ώρα και σαφώς ότι δεν υπήρχε κάποιος άλλος να τον εξυπηρετήσει!

Και προσέξτε, έχει ιδιαίτερη σημασία ότι μιλάμε για το μεγαλύτερο υποκατάστημα της Vodafone στον Πειραιά!

Όπως τον καθοδήγησαν, απευθύνθηκε εκ νέου την Παρασκευή το μεσημέρι, οπότε και βρισκόταν στο κατάστημα ο τεχνικός της ομάδας ίντερνετ.

Πριν προλάβει να περιγράψει το πρόβλημα-σημειωτέον ότι μιλάμε για επαγγελματικό συμβόλαιο-ο υπάλληλος του ζητά 14,90 ευρώ με το καλημέρα σας!

Όπως το ακούσατε, 14,90 ευρώ για να δει το κινητό και να δώσει λύση στο πρόβλημα, το οποίο όπως ο ίδιος του είπε, πιθανότατα να ήταν και μια απλή αναβάθμιση!

Αυτή είναι η ''βοήθεια'' που διαφημίζει από τηλεοράσεως και διαδικτύου η ομάδα ίντερνετ της Vodafone για τους πελάτες της και ιδιαιτέρως τους επαγγελματίες που έχουν επιλέξει την Vodafone να τους υποστηρίζει ή αυτή είναι η πολιτική του εν λόγω υποκαταστήματος;;;