Χριστούγεννα στον Πειραιά: Δείτε όλο το εορταστικό πρόγραμμα

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


- Πλούσιο εορταστικό πρόγραμμα εν όψει των Χριστουγέννων προσφέρει ο Δήμος Πειραιά και φέτος 

- Δείτε αναλυτικά το εορταστικό πρόγραμμα εκδηλώσεων

Οι γιορτές των Χριστουγέννων και του νέου έτους είναι ημέρες χαράς, αισιοδοξίας και ελπίδας. Ο Πειραιάς φόρεσε τα γιορτινά του και περιμένει μικρούς και μεγάλους να αφεθούν στη μαγεία των εορτών.

Από την Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου έως Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2020, ο Δήμος Πειραιά έχει σχεδιάσει για τους δημότες και τους επισκέπτες, μια σειρά εορταστικών εκδηλώσεων, με επίκεντρο τα παιδιά, τους «πρωταγωνιστές» των γιορτών.

Το εορταστικό πρόγραμμα ονομάζεται «Μαγικά Χριστούγεννα στον Πειραιά» και  δικαιολογημένα, καθώς πρόκειται να βιώσουμε αξέχαστες στιγμές μέσα από το εύρος των δραστηριοτήτων που προσφέρει ο Δήμος Πειραιά!

Η φωταγώγηση του δέντρου στον Πειραιά, την Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου σηματοδοτεί την έναρξη των εορταστικών εκδηλώσεων.

Ο Δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης ευχαρίστησε όλους όσους συνέβαλαν, ώστε να δημιουργήσουν στον Πειραιά μια ξεχωριστή Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα. Ακόμη ευχαρίστησε το Ε.Β.Ε.Π. για την υποστήριξή του, αλλά και τους συλλόγους της πόλης μας, οι οποίοι για ακόμα μια φορά συμμετέχουν στις εκδηλώσεις του Δήμου μας.

Οι ημέρες αυτές είναι μια ευκαιρία για όλους μας να περάσουμε όμορφες στιγμές με τις οικογένειές μας, αλλά και να βρεθούμε ακόμα περισσότερο κοντά στους συνανθρώπους μας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ - ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΕΔΩ