ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΠΕΙΡΑΙΑ: Συναυλία κατά της φτώχειας στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά – Χορηγός Επικοινωνίας το Piraeus Press

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


- Η Ιερά Μητρόπολη Πειραιά διοργανώνει τη «Συναυλία Κατά της Φτώχειας» για την ενίσχυση συμπολιτών μας που έχουν ανάγκη

- Δείτε τα σημεία πώλησης εισιτηρίων

- Χορηγός επικοινωνίας το Piraeus Press

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, η Ιερά Μητρόπολη Πειραιώς στο πλαίσιο στήριξης συμπολιτών μας που ζουν κάτω από το όριο της ανέχειας, διοργανώνει τη «Συναυλία κατά της φτώχειας» με τον Κώστα Καραφώτη, τη Μελίνα Ασλανίδου και τη χορωδία των Εκπαιδευτηρίων Ι.Μ.Π.

Πρόκειται για μια σημαντική πρωτοβουλία, με στόχο την ενίσχυση των φιλανθρωπικών δράσεων της Ιεράς Μητρόπολης Πειραιά. Καθημερινά εκτός από τη διανομή χιλιάδων μερίδων φαγητού, σε συνανθρώπους μας χωρίς διακρίσεις σε χρώμα, φύλο, η Ιερά Μητρόπολη ανακουφίζει και κάθε είδους σωματικό και ψυχικό πόνο, χαρίζοντας χαμόγελα και ζωή σε όσους το έχουν ανάγκη.

Έτσι η Ιερά Μητρόπολη συνεχίζοντας το φιλανθρωπικό της έργο, την Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 6:30 στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά θα μεταδώσει ένα ισχυρό μήνυμα αγάπης και ενότητας για τους εκείνους που «ρίχνονται» καθημερινά στον «στίβο» της μάχης για επιβίωση.

Στο μουσικό αυτό ταξίδι με προορισμό την ανθρωπιά και το σεβασμό προς τον αδελφό μας είμαστε όλοι προσκεκλημένοι να σταθούμε αρωγοί και συμπαραστάτες στο δύσκολο έργο της Μητρόπολης Πειραιά.

Την εκδήλωση θα παρουσιάσουν η Νόνη Δούνια και ο Δημήτρης Αλφιέρης.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στον Ραδιοφωνικό Σταθμό «Πειραϊκή Εκκλησία» (210 41 18 602 και 210 41 18 640) και στο Βιβλιοπωλείο της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς (210 41 22 625).

Προπώληση Εισιτηρίων: Από το Βιβλιοπωλείο της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς, από τον Ραδιοφωνικό Σταθμό «Πειραϊκή Εκκλησία», από τα Εκπαιδευτήρια της Μητροπόλεώς μας, από τους Ιερούς Ναούς της Μητροπολιτικής μας περιφέρειας και από το ticketservices.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ: Με τιμές υποδέχθηκε το Ιερό λείψανο του Αγίου Γεωργίου από τη Σάμο (ΦΩΤΟ)