Καμίνια: «Θεέ μου τι έκανα» – Μυστήριο οι λόγοι που οδήγησαν την 14χρονη να μαχαιρώσει την μητέρα της

ΚΑΜΙΝΙΑ ΠΕΙΡΑΙΑ – ΜΑΧΑΙΡΩΣΕ ΤΗ ΜΗΤΕΡΑ ΤΗΣ: Τις συνθήκες, κάτω από τις οποίες, η 14χρονη μαθήτρια πραγματοποίησε επίθεση με οχτώ μαχαιριές εναντίον της μητέρας της, ενώ η τελευταία κοιμόταν, ερευνά ειδικό κλιμάκιο της αστυνομίας.

Η παραλίγο οικογενειακή τραγωδία στα Καμίνια, σύμφωνα με τους ειδικούς πρόκειται για ένα σπάνιο περιστατικό βίας και από την πορεία της προανάκρισης, μέχρι στιγμής, προκαλούν πολλά ερωτηματικά.

Ωστόσο, το πιο πιθανό σενάριο είναι να μην πρόκειται για εκούσια απόπειρα δολοφονίας.

Όταν το κορίτσι συνήλθε με την επέμβαση της δίδυμης αδερφής της, φώναζε σοκαρισμένο «Θεέ μου τι έκανα», δίνοντας την εντύπωση ότι δεν είχε συναίσθηση της πράξης της.

Την παραπάνω άποψη ενισχύει και η αντίδραση της μητέρας, μετά τη σπληνεκτομή που υποβλήθηκε, η οποία δήλωσε χαρακτηριστικά πως «θα γίνουμε όλοι καλά».

Το κορίτσι συνελήφθη και την εξέτασε παιδοψυχολόγος.

Από τα λεγόμενά της στον ψυχολόγο, ήταν φανερό ότι δεν είχε συναίσθηση της πράξης της, τη στιγμή που την έκανε.

Ο εισαγγελέας αποφάσισε να την άφησε ελεύθερη με περιοριστικούς όρους.

Σύμφωνα με την αδερφή της, η 14χρονη έπαιζε μέχρι αργά τη μοιραία νύχτα παιχνίδια στο τάμπλετ, γεγονός που ενδέχεται να έχει διαδραματίσει καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη της υπόθεσης, ενώ εξετάζεται αν το παιδί είχε επιδείξει και παλαιότερα αποκλίνουσα συμπεριφορά, ή αν υπνοβατούσε.

Οι πληροφορίες πάντως αναφέρουν ότι η οικογένεια ήταν συγκροτημένη και ποτέ δεν είχε δώσει αφορμές για δεύτερες σκέψεις.

Οι γονείς των κοριτσιών, αν και χωρισμένοι, διατηρούσαν άριστες σχέσεις και η 14χρονη που μαχαίρωσε την ίδια της τη μητέρα ήταν μία πολύ καλή μαθήτρια.

Ακόμα και οι αξιωματικοί του Τμήματος Ανηλίκων που είδαν το παιδί και εξετάζουν την υπόθεση έχουν εκπλαγεί με όσα διαδραματίστηκαν στο διαμέρισμα στα Καμίνια.

Η 14χρονη πάντως και σε εκείνους έλεγε συνέχεια ότι δεν θυμάται τίποτε από όσα έκανε.

Τέλος να σημειωθεί ότι η νεαρή κοπέλα επέστρεψε και στο σχολείο της, παρακολουθώντας κανονικά τα μαθήματά της.

Διαβάστε επίσης:

Καμίνια: Δείτε τι είπε η μάνα που δέχθηκε 8 μαχαιριές από την κόρη της