Σειρά εκδηλώσεων από την Αδελφότητα Κρητών Πειραιά η «ΟΜΟΝΟΙΑ»

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Η Αδελφότητα Κρητών Πειραιά η  «ΟΜΟΝΟΙΑ» σε συνεργασία με τον Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας Πειραιώς διοργανώνουν  σειρά εκδηλώσεων και σας προσκαλούν στο  πολιτιστικό κέντρο του Ι. Ν. της Ευαγγελίστριας  Πειραιώς, στην οδό  Γρηγορίου Λαμπράκη  41 Πειραιάς: Παρασκευή 22/11/2013 και ώρα 19:30
«O δρόμος προς την Ένωση της Κρήτης με την Ελλάδα»:
 αφιέρωμα στα 100 χρόνια από την Ένωση της Κρήτης με τη Μητέρα πατρίδα,  με αναφορά στα γεγονότα της εποχής τα οποία θα είναι πλαισιωμένα με τραγούδια και  χορούς της Κρήτης,  από τα μουσικοχορευτικά συγκροτήματα της Αδελφότητας Κρητών Πειραιά η «ΟΜΟΝΟΙΑ».

Σάββατο 23/11/2013 και ώρα 19:30
Κρητική Παράδοση: «Γνωριμία με τη μουσικοχορευτική παράδοση της Κρήτης»
 από τον Πρόεδρο και Χοροδιδάσκαλο της Αδελφότητας  Κρητών Πειραιά η «ΟΜΟΝΟΙΑ», κ. Θεόδωρο  Τσόντο. (Χρήσιμο σεμινάριο για μέλη χορευτικών ομάδων).

Κυριακή 24/11/2013 και ώρα 19:15
«Η  Ένωση της Κρήτης με την Ελλάδα»
 : αφιέρωμα στα 100 χρόνια από την Ένωση της Κρήτης με τη Μητέρα πατρίδα,  με αναφορά στα γεγονότα της εποχής τα οποία θα είναι πλαισιωμένα με τραγούδια και χορούς  της Κρήτης, από τα μουσικοχορευτικά συγκροτήματα της Αδελφότητας Κρητών Πειραιά η «ΟΜΟΝΟΙΑ». 
Θα διαβαστούν έγγραφα από το ιστορικό  αρχείο του σωματείου. 
 

Πέμπτη 28/11/2013 και ώρα 19:30
«
Η Μάχη της Κρήτης»:  Ο κ. Γιάννης Κοροδήμος (Παραγωγός)  παρουσιάζει το ντοκιμαντέρ του για τη Μάχη της Κρήτης και την αντίσταση των Κρητών  κατά  των Γερμανών. Συντονίζει ο Πρόεδρος της Αδελφότητας  Κρητών Πειραιά η «ΟΜΟΝΟΙΑ», κ. Θεόδωρος  Τσόντος.