ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΔ – Β ΓΥΡΟΣ: Εγγυητής της διαδικασίας στον Πειραιά ο Γιώργος Κρητικός

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Την ερχόμενη Κυριακή 10 Ιανουαρίου πραγματοποιούνται οι τελικές εκλογές για την ανάδειξη του νέου Προέδρου της ΝΔ.

Η ''μάχη'' όπως γνωρίζουμε όλοι θα δοθεί ανάμεσα στον Βαγγέλη Μεϊμαράκη και τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ο Πειραιάς αποτελεί κομβικής σημασίας ''στρατόπεδο'' για τους δυο υποψηφίους, κάτι που φάνηκε από τον πρώτο γύρο.

Τότε, μόνο το Piraeuspress.gr είχε προβλέψει τη μεγάλη ανατροπή στο μεγάλο λιμάνι και τη δεύτερη θέση του Κυριάκου Μητσοτάκη, την ίδια ώρα που όλοι έδιναν δεύτερο τον Απόστολο Τζιτζικώστα, ο οποίος τελικά κατέλαβε την τέταρτη θέση.

Η εκλογική διαδικασία στον πρώτο γύρο κύλησε απόλυτα ομαλά, γεγονός που δείχνει ότι οι σχέσεις μεταξύ των μελών της βάσης δεν έχουν διαταραχθεί στο παραμικρό.

Εγγυητής του καλού κλίματος αλλά και του αδιάβλητου της διαδικασίας δεν είναι άλλος από τον Πρόεδρος της Εφορευτικής Επιτροπής για την εκλογική περιφέρεια Α' Πειραιά & Νήσων, Γιώργο Κρητικό.

Το ιστορικό στέλεχος της ΝΔ στον Πειραιά, εδώ και 15 μέρες (εν μέσω εορτών) καταβάλλει υπερπροσάθεια προκειμένου να μην υπάρξει κανένα πρόβλημα και στο δεύτερο και πιο κρίσιμο γύρο των εσωκομματικών εκλογών της ΝΔ στον Πειραιά.

Ο ίδιος δεν έχει τοποθετηθεί δημόσια για το ποιον υποψήφιο στηρίζει, πολύ ορθώς, καθώς αποτελεί θεσμικό παράγοντα της διαδικασίας, κρατώντας ίσες αποστάσεις από όλους.

Το ρεπορτάζ μας λέει ότι και αυτήν την Κυριακή όλα θα κυήσουν ομαλά στον Πειραιά και η συμμετοχή θα είναι και πάλι μεγάλη.