Επίθεση Βρεττάκου σε Μώραλη για το Νεκροταφείο της Ανάστασης

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ο Δήμαρχος Κερατσινίου - Δραπετσώνας θυμήθηκε ότι είναι αριστερός αφότου έπεσε η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και ξεκίνησε την «επανάσταση» για τα πάντα!

Πρώτος πήρε σειρά ο ΟΛΠ και τώρα ο Δήμος Πειραιά...

Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Βρεττάκος συγκάλεσε έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο Κερατσινίου - Δραπετσώνας, προκειμένου να ληφθεί απόφαση για τη μη συνέχιση λειτουργίας του Κοιμητηρίου της Ανάστασης.

Υπενθυμίζεται ότι το Νεκροταφείο της Ανάστασης αποτελεί ζωντανό μνημείο για τον ευρύτερο Πειραιά, ενώ λειτουργεί ως Κοιμητήριο μόνο για οικογενειακούς τάφους, υπό τη διαχείριση του Δήμου Πειραιά.

Στην απόφαση βέβαια που έλαβε ο Δήμος Κερατσινίου - Δραπετσώνας, καθ’ υπόδειξη του Δημάρχου Χρήστου Βρεττάκου, ξέχασε να αναφερθεί στις αποζημιώσεις που πρέπει να λάβουν οι νόμιμοι κάτοχοι οικογενειακών τάφων... Για την ακρίβεια μάλλον τον βόλευε να τις ξεχάσει!

Γιατί όμως ο Χρήστος Βρεττάκος αποφάσισε να εξαπολύσει αυτή την επίθεση στον Δήμαρχο Πειραιά Γιάννη Μώραλη στην παρουσία φάση;;;

Θα ακολουθήσουν ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ σύντομα...

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ

Το Δημοτικό Συμβούλιο Κερατσινίου-Δραπετσώνας ζητά:

  1. Από τον υπουργό Περιβάλλοντος και ενέργειας να μην εκδώσει υπουργική απόφαση που θα εγκρίνει τη σημειακή τροποποίηση του Γ.Π.Σ. του Δήμου Πειραιά.
  2. Από τις αρμόδιες ελεγκτικές αρχές να παρέμβουν ώστε να διακοπούν οι παράνομες ταφές.
  3. Από το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου να προστατεύσει τα συμφέροντά του, ώστε να μην ενεργοποιηθούν ποινικές ρήτρες.
  4. Το Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Πειραιά να σταματήσει την προσπάθειά του για συνέχιση της περιβαλλοντικής και όχι μόνο επιβάρυνσης των κατοίκων του δήμου μας και σε συνεργασία με τον Δήμο Κερατσινίου-Δραπετσώνας να προβεί σε έργα προς όφελος των δημοτών.

Δηλώνουμε προς όλες τις κατευθύνσεις ότι θα χρησιμοποιήσουμε όλα τα μέσα και τρόπους παρέμβασης, ώστε μετά από 20 χρόνια να διακοπεί οριστικά η λειτουργία του νεκροταφείου της Ανάστασης.