ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΑΒΑΚΗΣ: Το ευχαριστώ και το αντίο του τ. Προέδρου Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


- Ο τ. Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά και έμπειρος αυτοδιοικητικός Γιώργος Δαβάκης έστειλε αποχαιρετιστήριο μήνυμα  

- Το ευχαριστώ στον Δήμαρχο Πειραιά Γιάννη Μώραλη και τα συγχαρητήρια στο διάδοχό του Τάκη Αβραμίδη

Αποχαιρετιστήριο μήνυμα
του τ. Προέδρου Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά
ΓΕΩΡΓΙΟΥ Κ. ΔΑΒΑΚΗ

Πειραιάς, 9/9/2019

Με την ολοκλήρωση της πενταετούς θητείας μου, ως Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά, το περασμένο Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2019, θέλω να εκφράσω δημόσια τις θερμές ευχαριστίες μου στον Δήμαρχο Πειραιά Γιάννη Μώραλη για τη στήριξη που μου παρείχε και την εμπιστοσύνη που με περιέβαλε όλα αυτά τα χρόνια, αλλά και τους συναδέλφους μου Δημοτικούς Συμβούλους για την εποικοδομητική, αποδοτική και αγαστή συνεργασία που είχαμε.

Επίσης οφείλω να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου στο Γραφείο Προέδρου, στο Τμήμα Δημοτικού Συμβουλίου και γενικά όλους τους υπαλλήλους του Δήμου με τους οποίους χρειάστηκε να συνεργαστώ κατά καιρούς.

Ειδικά θέλω να ευχαριστήσω τον Γενικό Γραμματέα του Δήμου Βασίλη Ταταρόπουλο και τον Γραμματέα του Δημοτικού Συμβουλίου Νίκο Αγγελόπουλο για την άριστη συνεργασία που είχαμε κατά την διάρκεια της θητείας μου.

Τέλος θέλω να εκφράσω τα ειλικρινή μου συγχαρητήρια στο νέο Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Τάκη Αβραμίδη και να του ευχηθώ επιτυχημένη και αποδοτική θητεία, που είμαι βέβαιος ότι θα έχει λόγω της πολυετούς εμπειρίας του στο Δημοτικό Συμβούλιο, στη ΚΕΔΕ και στη ΠΕΔΑ αλλά και της προσωπικής του αξίας