ΣΙΣΣΥ ΑΛΙΓΙΖΑΚΗ: Η γοητευτική Αντιδήμαρχος με το πλούσιο βιογραφικό επέστρεψε στο «θρόνο» της!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


- Η Ασπασία (Σίσσυ) Αλιγιζάκη αναλαμβάνει Αντιδήμαρχος Παιδείας Δήμου Πειραιά

- Δείτε ποια είναι η έμπειρη και εντυπωσιακή Αντιδήμαρχος Παιδείας με το πλούσιο βιογραφικό

Η Σίσσυ Αλιγιζάκη θεωρείται δικαίως ως η πλέον επιτυχημένη Αντιδήμαρχος Παιδείας του Δήμου Πειραιά, θέση την οποία υπηρέτησε με απόλυτη επιτυχία κατά τη Δημαρχία Αγραπίδη, αφήνοντας το στίγμα της στα κοινά της πόλης.

Μετά από αρκετά χρόνια αποχής από τα κοινά, δεδομένου ότι η Σίσσυ Αλιγιζάκη δημιούργησε τη δική της οικογένεια - αναπτύσσοντας όπως είναι λογικό νέες οικογενειακές αλλά και επαγγελματικές και ακαδημαϊκές υποχρεώσεις - έκανε την ολική επαναφορά στις πρόσφατες Δημοτικές Εκλογές, καθώς κατάφερε να εκλεγεί με μόλις 10 μέρες προεκλογικό αγώνα!

Η Σίσσυ Αλιγιζάκη χαίρει της απολύτου εμπιστοσύνης του Βαγγέλη Μαρινάκη, καθώς φυσικά και του Δημάρχου Πειραιά Γιάννη Μώραλη, που της εμπιστεύτηκε το νευραλγικό πόστο της Παιδείας.

ΤΟ ΠΛΟΥΣΙΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΗΣ ΣΙΣΣΥ ΑΛΙΓΙΖΑΚΗ

Παρά το νεαρό της ηλικίας της, η κ. Αλιγιζάκη έχει καταφέρει πάρα πολλά στη ζωή της.

Έχει διατελέσει ήδη 2 τετραετίες Δημοτική Σύμβουλος Πειραιά (επί Αγραπίδη), έχει ολοκληρώσει δεύτερο πτυχίο στη Νομική Αθηνών, ενώ έχει και δύο μεταπτυχιακούς τίτλους, στην Εφαρμοσμένη Γλωσσολογία από το Πανεπιστήμιο Αθηνών και στιςΔιεθνείς και Ευρωπαϊκές Σπουδές από το Πανεπιστήμιο Πειραιώς.

Είναι κάτοχος διδακτορικού στις Διεθνείς & Ευρωπαϊκές Σπουδές από το Πανεπιστήμιο Πειραιά.

Εργάζεται ως φιλόλογος στη Μέση Εκπαίδευση.

Δικαίως λοιπόν αναλαμβάνει την παιδεία των μικρών Πειραιωτών, καθώς διαθέτει όλα εκείνα τα αντικειμενικά εφόδια - που αποτελούν και τα απαραίτητα εχέγγυα - για να φέρει εις πέρας με το παραπάνω τα καθήκοντα που της ανατέθηκαν από τον Δήμαρχο Πειραιά.

Διαβάστε επίσης:

Αυτοί είναι οι νέοι Αντιδήμαρχοι Πειραιά