ΑΝΔΡΙΑΝΑ ΖΑΡΑΚΕΛΗ: Δείτε τι αναλαμβάνει η «υπεραντιδήμαρχος» Πειραιά

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


- Η γνωστή Πειραιώτισσα Δημοσιογράφος αναλαμβάνει μερικές από τις πλέον σημαντικές ευθύνες του Δήμου Πειραιά

- Η Ανδριάνα Ζαρακέλη είναι ιδιαίτερα αγαπητή ενώ κατέγραψε εντυπωσιακή επίδοση στην πρώτη της υποψηφιότητα ως Δημοτική Σύμβουλος Πειραιά

- Η Εικόνα και η Ανάπτυξη του Δήμου Πειραιά στα χέρια της έμπειρης Δημοσιογράφου

Την Ανδριάνα Ζαρακέλη, οι περισσότεροι τη γνωρίζουμε από την εργασία της ως Δημοσιογράφου και Παρουσιάστριας ενημερωτικών εκπομπών.

Πλέον κατέχει και τον τίτλο της Αντιδημάρχου Επικοινωνίας-Προβολής και Μέσων Ενημέρωσης, με αρμοδιότητες της Δ/νσης Επικοινωνίας-Προβολής και Μέσων Ενημέρωσης, καθώς και του Τμήματος Αξιοποίησης Ευρωπαϊκών & Εθνικών Πόρων της Διεύθυνσης Προγραμματισμού και Ανάπτυξης.

Ο Δήμαρχος Πειραιά της εμπιστεύτηκε ένα από τα πλέον ισχυρά χαρτοφυλάκια, καθώς πέραν από την εικόνα του Δήμου Πειραιά στα ΜΜΕ, θα έχει και την ευθύνη της Αξιοποίησης της ΟΧΕ, που συνδέεται άμεσα με την Ανάπτυξη της πόλης.

Για αυτούς που τη γνωρίζουν, ξέρουν καλά ότι η νέα «Υπεραντιδήμαρχος», βάζει στόχους και πετυχαίνει με ό,τι καταπιάνεται!

Για αυτό το λόγο και δεδομένων των γνώσεων και της εμπειρίας που διαθέτει από την πολυετή ενασχόλησή της στην πρώτη γραμμή της μαχόμενης δημοσιογραφίας, θεωρήθηκε ως ο άνθρωπος κλειδί για να αναλάβει αυτούς τους δυο ευαίσθητους τομείς, Προβολής - Επικοινωνίας και Ανάπτυξης.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ μας, η Ανδριάνα Ζαρακέλη χαίρει της εκτίμησης όλων των συναδέλφων της καθώς είναι χαμηλών τόνων, δε δημιούργησε το παραμικρό ζήτημα κατά την προεκλογική περίοδο και ενώ ήταν η πρώτη φορά που έθετε υποψηφιότητα, ενώ έχει την απόλυτη εμπιστοσύνη και στήριξη τόσο του Δημάρχου Γιάννη Μώραλη όσο και του Ηγέτη της παράταξης «Πειραιάς Νικητής» Βαγγέλη Μαρινάκη.

Διαβάστε επίσης:

Αυτοί είναι οι νέοι Αντιδήμαρχοι Πειραιά