Γρηγόρης Καψοκόλης: Αυτός είναι ο νέος «Τσάρος» του Δήμου Πειραιά

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


- Ο Γρηγόρης Καψοκόλης διατελέσει Αντιδήμαρχος Πρασίνου του Δήμου Πειραιά με μεγάλη επιτυχία

- Δείτε ποιος είναι ο νέος «Τσάρος» που θα διαχειριστεί τα έσοδα του Δήμου Πειραιά

Ο Γρηγόρης Καψοκόλης θεωρήθηκε ένας  εκ των πλέον αποτελεσματικών Αντιδημάρχων Πρασίνου - όσοι γνωρίζουν τις δυσκολίες στο συγκεκριμένο τομέα αντιλαμβάνονται το μέγεθος της επιτυχίας - και πλέον αναλαμβάνει στα χέρια του το «καυτό» χαρτοφυλάκιο των Προσόδων του Δήμου Πειραιά.

Πιο απλά, πρόκειται για τα έσοδα που εισπράττει ο Δήμος Πειραιά και κυρίως αφορά στη λειτουργία των χιλιάδων επιχειρήσεων - καταστημάτων που δραστηριοποιούνται στα όρια του Δήμου Πειραιά.

Ο Γρηγόρης Καψοκόλης κρίθηκε από τον Δήμαρχο Πειραιά ως ο ικανότερος για να ανταπεξέλθει στο συγκεκριμένο έργο, μετά την επιτυχημένη 5ετή παραμονή στη συγκεκριμένη θέση, του νυν Βουλευτή και τ. Αντιδημάρχου Γιάννη Μελά.

Το πόστο που αναλαμβάνει ο κ. Καψοκόλης θεωρείται από τα πλέον απαιτητικά, καθώς τα αιτήματα είναι συνεχή και η ροή εργασίας αδιάκοπη.

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΑΨΟΚΟΛΗΣ

Ο νέος Αντιδήμαρχος Προσόδων του Δήμου Πειραιά είναι Πειραιώτης με καταγωγή από τη Μάνη.

Έγγαμος με δυο παιδιά, ζει και εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας στην πόλη του Πειραιά, καθώς είναι ιδιοκτήτης της γνωστής σχολής οδηγών «ΛΕΩΝ» με έδρα στα Ταμπούρια.

Ως εκ τούτου, γνωρίζει πολύ καλά τα ζητήματα των επιχειρήσεων του Πειραιά, οι οποίες επλήγησαν από την οικονομική κρίση.

Θεωρείται πολύ εργατικός και αποτελεσματικός, για αυτό και του ανατέθηκε η πρωτοκλασάτη Αντιδημαρχία προσόδων.

Διατηρεί άριστες σχέσεις με την Τοπική Εκκλησία ενώ χαίρει εκτίμησης από τους συναδέλφους του εκλεγμένους Δημοτικούς Συμβούλους για το σημαντικό έργο που επιτέλεσε ως Αντιδήμαρχος Πρασίνου επί Δημαρχίας Μιχαλολιάκου.

Διαβάστε επίσης:

Αυτοί είναι οι νέοι Αντιδήμαρχοι Πειραιά