Δ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΠΕΙΡΑΙΑ: Το ευχαριστώ του Προέδρου Τάσου Πούλου στους εργαζομένους! (φωτορεπορτάζ)

Παρά τις περικοπές και το δυσοίωνο μέλλον σχετικά με το συνταξιοδοτικό τους, οι εργαζόμενοι της 4ης Δημοτικής Κοινότητας Πειραιά, εξακολουθούν να δίνουν μάχη με τα προβλήματα της καθημερινότητας… Ακόμα και τις Κυριακές!

Το Piraeuspress.gr εντόπισε τους εργαζομένους του Δήμου Πειραιά σε Καμίνια και Παλιά Κοκκινιά, να κλαδεύουν δέντρα και μα καθαρίζουν χόρτα από πλατείες, πεζοδρόμια και διαζώματα.

Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση της λεωφόρου Θηβών που «καθαρίστηκε» την Κυριακή που μας πέρασε.

Σεμνοί και εργατικοί, παρά τις αντίξοες συνθήκες, οι εργαζόμενοι του Δήμου Πειραιά στη Δ Δημοτική Κοινότητα δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους καθημερινά.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, καθοριστικό ρόλο στο καλό κλίμα μεταξύ εργαζομένων και δημοτικής αρχής έχει παίξει ο Πρόεδρος της Δ Δημοτικής Κοινότητας Τάσος Πούλος, με τον οποίο και επικοινωνήσαμε τηλεφωνικά για να μας πει την άποψη του σχετικά με το ρεπορτάζ μας.

ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΥ ΤΑΣΟΥ ΠΟΥΛΟΥ

Το πρώτο πράγμα που μας είπε αναφερόμενος στους εργαζόμενους της Δ Κοινότητας ήταν:

«Τους ευχαριστώ από την καρδιά μου για το φιλότιμο και την υπερπροσπάθεια που καταβάλλουν. Εγώ θα είμαι δίπλα τους με όλες μου τις δυνάμεις για το καλό των συνδημοτών μας της 4ης Δημοτικής Κοινότητας Πειραιά».

Σε ερώτησή μας για το πώς είναι η συνεργασία του Προέδρου-ο οποίος ως άλλο ελατήριο δέχεται τις πιέσεις από τον Δήμαρχο και τους δημότες-με τους εργαζόμενους, ο Τάσος Πούλος μας απάντησε:

«Η σχέση μας είναι ζωντανή! Αυτό σημαίνει ότι στην καθημερινότητα έχουμε και τις εντάσεις και τα γέλια και τις χαρές και τις λύπες. Μας ενώνει όμως ο κοινός στόχος. Η εξυπηρέτηση των συνδημοτών μας. Για αυτό και έχουμε βρει τον κώδικα επικοινωνίας. Κάτι που φαίνεται άλλωστε από την εικόνα που παρουσιάζουν οι γειτονιές της 4ης Δημοτικής Κοινότητας Πειραιά. Οι απαιτήσεις όμως είναι πολλές, οι εργαζόμενοι λίγοι, για αυτό κάθε μέρα προσπαθούμε να γινόμαστε καλύτεροι και πιο αποτελεσματικοί… Ακόμα και αν αυτό απαιτεί να είμαστε στους δρόμους νύχτα μέρα, καθημερινές και Σαββατοκύριακα».

Αυτό που μας έκανε ιδιαίτερα θετική εντύπωση και μας το επιβεβαίωσαν και οι εργαζόμενοι του Δήμου Πειραιά, είναι το γεγονός ότι ο Πρόεδρος της Δ Κοινότητας είναι πανταχού παρών! Δηλαδή είναι πάνω από κάθε έργο, μικρό ή μεγάλο… Κάτι που όπως φαίνεται ισχυροποιεί ακόμα περισσότερο τους δεσμούς με τους εργαζόμενους και φέρνει καλύτερα αποτελέσματα.

ΔΕΙΤΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΠΟΥ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕ ΤΟ PIRAEUSPRESS.GR ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ!