ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Απατεώνας παίρνει χρήματα από τα μαγαζιά του Πειραιά – Δείτε πώς!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Η κατάσταση με τους απατεώνες στο κέντρο του Πειραιά φαίνεται πως έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο, με τους καταστηματάρχες να βρίσκονται κυριολεκτικά στο έλεος του κάθε επιτήδειου.

Δύο καταστηματάρχες κατήγγειλαν δύο περιστατικά μέσα σε λιγότερο από 3 ώρες στο Piraeuspress.gr.

ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΡΩΤΗ: ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΖΗΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΧΡΩΣΤΑ Ο/Η ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΗ

Η πρώτη περίπτωση εξαπάτησης ήταν ίσως και η πιο επικίνδυνη, καθώς εύκολα κάποιος θα μπορούσε να πέσει στα δίχτυα του απατεώνα, που προσπαθούσε να αποσπάσει χρηματικό ποσό.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε γνωστός επιχειρηματίας με έδρα στο κέντρο του Πειραιά, άνδρας μετρίου αναστήματος μπήκε στο κατάστημα κουβαλώντας μια τσάντα με αρώματα που, όπως υποστήριζε, του τα είχε παραγγείλει προ ημερών η σύζυγός του καταστηματάρχη.

Ευτυχώς ο επιχειρηματίας, χρόνια στον χώρο του εμπορίου, κατάλαβε πως πρόκειται για απατεώνα και δεν ενέδωσε.

ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΥΤΕΡΗ: Η "ΚΟΡΗ ΠΕΛΑΤΗ" ΖΗΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΆΡΡΩΣΤΟ ΠΑΤΕΡΑ ΤΗΣ

Στην δεύτερη περίπτωση την απάτη προσπάθησε να κάνει νεαρή κοπέλα που εισήλθε σε επιχείρηση στον Πειραιά και ζήτησε από την επιχειρηματία να της "δανείσει" κάποιο ποσό, υποστηρίζοντας πως ο πατέρας της είναι χρόνια πελάτης του καταστήματος και είναι βαριά άρρωστος.

Ευτυχώς και στην δεύτερη περίπτωση η επιχειρηματίας δεν παγιδεύτηκε στα δίχτυα της νεαρής απατεώνισσα.

Δυστυχώς όμως οι καιροί είναι πολύ δύσκολοι και οι επιχειρηματίες του Πειραιά καλούνται καθημερινά να αντιμετωπίσουν τέτοιες περιπτώσεις.