ΔΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ: Αντιδήμαρχοι και από το συνδυασμό του Νίκου Βλαχάκου

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


- Γυρίζει σελίδα ο Δήμος Πειραιά

- Για πρώτη φορά θα υπάρξει συνεργασία «πλειοψηφίας» και μείζονος μειοψηφίας

- Θέσεις ευθύνης και για το συνδυασμό του Νίκου Βλαχάκου

...του Σαράντου Ευσταθόπουλου, Εκδότη Piraeus Press

Σε λίγες μέρες - και συγκεκριμένα την 28η του μηνός Αυγούστου - ορκίζεται η νέα Δημοτική Αρχή Πειραιά στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά.

Αμέσως μετά θα επακολουθήσει η εκλογή του Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου και οι θέσεις Αντιδημάρχων, Προέδρων-Αντιπροέδρων, Εντεταλμένων Δημοτικών Συμβούλων και μελών ΔΣ.

Η ΟΝΟΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ Η «ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ» ΜΩΡΑΛΗ - ΒΛΑΧΑΚΟΥ

Ήδη έχουν αρχίσει να ακούγονται τα πρώτα ονόματα για συγκεκριμένες θέσεις ευθύνης από την παράταξη του Γιάννη Μώραλη, αλλά το ενδιαφέρον είναι ότι ανάλογες θέσεις θα λάβουν και εκλεγμένοι Δημοτικοί Σύμβουλοι του Νίκου Βλαχάκου.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Piraeus Press έχουν κλειδώσει 2-3 θέσεις ευθύνης για στελέχη του Νίκου Βλαχάκου, καθώς και συμμετοχές σε ΔΣ Οργανισμών.

ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

Υπάρχει πλούσιο παρασκήνιο που έχει προηγηθεί και το οποίο θα αποκαλύψει σταδιακά το Piraeus Press.

Μάλιστα, στο όλο εγχείρημα επιχείρησε να εμπλακεί ως μεσάζων-ενδιάμεσος και Βουλευτής της Α Πειραιά & Νήσων, λειτουργώντας ως δήθεν γέφυρας μεταξύ των δυο μερών... ανάγκη βέβαια που δεν προέκυπτε από πουθενά, καθώς οι σχέσεις που διατηρούν Μώραλης και Βλαχάκος είναι εξαιρετικές.

Όπως και να έχει, η συγκεκριμένη εξέλιξη μόνο ως θετική μπορεί να χαρακτηριστεί για το καλό της πόλης του Πειραιά.

*Θα ακολουθήσει νέο ρεπορτάζ σχετικά με τα πρόσωπα και τις θέσεις που αναμένεται να καταλάβουν στη νέα Δημοτική Αρχή του Πειραιά, καθώς αναμένονται πολλές εκπλήξεις!