ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Οι ζημιές που προκάλεσε η προχθεσινή νεροποντή στον Πειραιά

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ο χειμώνας φαίνεται πως επέστρεψε για τα καλά με έντονες βροχοπτώσεις και δυνατούς ανέμους που δημιούργησαν δυστυχώς αρκετά προβλήματα στην πόλη του Πειραιά ωστόσο όχι σοβαρά.

Οι αρμόδιοι Αντιδήμαρχοι μαζί με τους εργαζόμενους του Δήμου και της Πυροσβεστικής  Υπηρεσίας έσπευσαν αμέσως στα σημεία που είχαν προκληθεί ζημιές από την κακοκαιρία.

Πιο συγκεκριμένα, πολλά περιστατικά με σπασμένα κλαδιά που δυσκόλευαν την μετακίνηση ή ήταν επικίνδυνα αναφέρθηκαν στο Α 'και Γ' Δημοτικό Διαμέρισμα, όπως επίσης στον Τινάνειο Κήπο στον Άγιο Σπυρίδωνα, στην οδό 34ου τον Άγιο Βασίλειο, τα οποία βέβαια διευθετήθηκαν αμέσως προς αποφυγήν κάποιου ατυχήματος.

Τα πιο δύσκολα φαίνεται πως αντιμετώπισαν οι αρμόδιοι στο πάρκο Δηλαβέρη όπου δέντρο είχε γείρει και από τον δυνατό άνεμο είχε στην κυριολεξία ξεριζωθεί από το χώμα. Στο Ε 'Δημοτικό Διαμέρισμα η αποστολή έγινε ακόμη δυσκολότερη. Δέντρο ύψους 25 μέτρων στην οδό Ασκληπιού  έγειρε με αποτέλεσμα η παρουσία της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας να κρίνεται απαραίτητη για τον τεμαχισμό του κορμού του.

Ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Πρασίνου κ. Γρηγόρης Καψοκόλης και οι εργαζόμενοι του Δήμου κάτω από σαφείς οδηγίες του Δημάρχου Πειραιά πέρασαν από όλες σχεδόν τις περιοχές της πόλης για να ελέγξουν για πιθανά άλλα κωλύματα που μπορεί να δημιούργησε η βροχή.