Έφυγε από τη ζωή ο Πειραιώτης Επιχειρηματίας Δημήτρης Μαζεμένος

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


- Ο αξιαγάπητος και πετυχημένος Πειραιώτης επιχειρηματίας Δημήτρης Μαζεμένος δεν είναι πια μαζί μας

- Έφυγε προδομένος από την καρδιά του

...του Σαράντου Ευσταθόπουλου, Εκδότη Piraeus Press

Μόλις σε ηλικία 55 ετών έφυγε από τη ζωή ο επιτυχημένος και ιδιαίτερα αγαπητός στην πειραϊκή κοινωνία (ιδιαιτέρως στα Μανιάτικα όπου βρίσκεται και η έδρα της επιχείρησης) επιχειρηματίας Δημήτρης Μαζεμένος.

Μαζί με τον αδερφό του Σταύρο διατηρούσαν την οικογενειακή τους επιχείρηση (χαλιά, μοκέτες, κουρτίνες κλπ υπηρεσίες), την οποία ξεκίνησαν από το μηδέν και κατάφεραν να τη φτάσουν στην κορυφή.

Ο Δημήτρης Μαζεμένος έδινες καθημερινή μάχη για τη ζωή, χωρίς κανείς να το έχει αντιληφθεί, καθώς τόσο μεγάλη ήταν η δίψα του για ζωή, η γενναιότητα με την οποία αντιμετώπιζε το σοβαρό πρόβλημα υγείας του και η αξιοπρέπειά του.

Τελευταία φορά τον συναντήσαμε δημόσια στο κεντρικό προεκλογικό γραφείο της ΝΔ στον Πειραιά, πριν τις Εθνικές Εκλογές, παρέα με τον Ηγέτη του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη, τον Πρόεδρο και τον αντιπρόεδρο της ΝΟΔΕ ΝΔ Α Πειραιά & Νήσων Γιάννη Βοϊδονικόλα και Μιχάλη Κουλιζάκο.

Ο Δημήτρης Μαζεμένος αριστέρα 

Σήμερα Δευτέρα 29 Ιουλίου 2019 και ώρα 17:00 στον Ι.Ν. Αγίου Βασιλείου Καλλίπολης θα διαβαστεί η ευχή και εν συνεχεία θα οδηγηθεί στην αγαπημένη του πατρίδα όπου και θα τελεστεί η εξόδιος ακολουθία και η ταφή του αείμνηστου Δημήτρη Μαζεμένου.

Το Piraeus Press εύχεται καλό Παραδεισμο στον Δημήτρη και κουράγιο στην οικογένειά του που τόσο αγαπούσε και τον αγαπούσαν.