ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ δήλωση του νέου Προέδρου ΟΝΝΕΔ Α’ Πειραιά και Νήσων Δημήτρη Αράπη

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Την Κυριακή,3 Νοεμβρίου Εκλέχθηκαν οι νέοι Πρόεδροι των Νομαρχιακών Επιτροπών της Νεολαίας της Νέας Δημοκρατίας.


Ο νέος πρόεδρος της Νομαρχιακής επιτροπής Α΄ Πειραιά & Νήσων (Π1),Δημήτρης Αράπης, μίλησε αποκλειστικά στην Piraeus Press λίγες ώρες μετά την εκλογή του.

Δείτε αναλυτικά όσα δήλωσε:

"Είναι μεγάλη η τιμή,η χαρά και η υποχρέωση που νιώθω μετά την εκλογή μου στη θέση αυτή. Καθήκον και δικό μου και της οργάνωσης που θα συσταθεί  είναι να φανούμε αντάξιοι της στήριξης αυτής και να προσπαθήσουμε να φέρουμε πάλι τους νέους στο προσκήνιο. Η δύναμη και το μέλλον της χώρας και της πόλης μας είμαστε εμείς, οι νέοι άνθρωποι που τόσα προβλήματα πλέον αντιμετωπίζουμε."

Ο Δημήτρης Αράπης προέρχεται από τη ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Πολιτικών Μηχανικών ΕΜΠ στης οποίας το συμβούλιο ήταν σαν φοιτητής. Κατά  τη θητεία Παπαμιμίκου ήταν μέλος της Κεντρικής Επιτροπής της ΟΝΝΕΔ καθώς και γενικός γραμματέας της ΟΝΝΕΔ Νέου Φάληρου. Κατοικεί και εργάζεται στο Νέο Φάληρο διατηρώντας τεχνικό γραφείο και έχει καταγωγή από τον Άγιο Κυπριανό Μάνης. Είναι εκλεγμένος κοινοτικός σύμβουλος της Γ' Δημοτικής Κοινότητας Πειραιώς από το 2010 με το συνδυασμό του Δημάρχου Πειραιώς Βασίλη Μιχαλολιάκου και διετέλεσε Πρόεδρος της Γ' Δημοτικής Κοινότητας για 2 χρόνια .


Διαβάστε επίσης: