Συγκινητική εξομολόγηση Μώραλη για τη «μάχη» με τη Λευχαιμία που δίνει αγαπημένο του προσώπο


Με μια συγκινητική ανάρτηση στην προσωπική του σελίδα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, στέλνει το δικό του μήνυμα για την σημασία της δωρεάς μυελού των οστών και μιλά για πρώτη φορά για τη δύσκολη μάχη που δίνει πρόσωπο της οικογένειάς του.

Ο δήμαρχος Πειραιά, εθελοντής δότης του μυελού των οστών ο ίδιος από το 2016, γνωστοποίησε πως σήμερα ξεκινάει ο δικός τους αγώνας με ένα πρόσωπο που «μεγάλωσα κυριολεκτικά μαζί του, αγαπώ όσο λίγους και αξίζει όσο ελάχιστοι», όπως αναφέρει.

«Με ανάμεικτα συναισθήματα, χαράς γιατί μπορώ να δώσω προοπτική αλλά κυρίως άγχους για την τελική έκβαση, ξεκινάμε αυτόν τον νέο αγώνα» έγραψε στο facebook.

Η ανάρτηση του Γιάννη Μώραλη

«Δεν περίμενα ποτέ, όταν το 2016 έγινα εθελοντής δότης μυελού των οστών, ότι θα ερχόταν μια μέρα που πραγματικά θα είχα την δυνατότητα, χωρίς κανένα κίνδυνο για εμένα, να βοηθήσω έναν άλλο άνθρωπο να κάνει ένα νέο ξεκίνημα στην ζωή του. Αυτό που αυτονόητα ποτέ δεν περίμενα, είναι ότι αυτός ο άνθρωπος δεν θα ήταν κάποιος άγνωστος σε εμένα αλλά ένας άνθρωπος που μεγάλωσα κυριολεκτικά μαζί του, αγαπώ όσο λίγους και αξίζει όσο ελάχιστοι.
Σήμερα λοιπόν με ανάμεικτα συναισθήματα, χαράς γιατί μπορώ να δώσω προοπτική αλλά κυρίως άγχους για την τελική έκβαση, ξεκινάμε αυτόν τον νέο “αγώνα’. Εγώ να σου δώσω τον χρόνο που χρειάζεσαι και εσύ να δώσεις ακόμα μια δύσκολη μάχη από αυτές που καλά ξέρεις γιατί τις έχεις ξανακερδίσει στο παρελθόν
».