ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Αυτή είναι η γυναίκα που βρέθηκε πνιγμένη στον Πειραιά!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Το πτώμα της γυναίκας που εντοπίστηκε το πρωί του Σαββάτου στη θαλάσσια περιοχή της Φρεαττύδας στον Πειραιά, ανήκει στη 40χρονη από το Καματερό, η οποία ήταν αγνοούμενη από την Πέμπτη.

Όλα ξεκίνησαν όταν η άτυχη γυναικά, μητέρα δυο παιδιών, πήρε το αυτοκίνητο της από το σπίτι και πήγε να πάρει τα παιδιά της από το σχολείο.

Ωστόσο, εξαιτίας της κακοκαιρίας, στα 150 μέτρα από το σπίτι της εγκλωβίστηκε από την ορμή του νερού και κατέβηκε στην συμβολή των οδών Ζερβά και Πετμεζα. Το νερό με την ορμή του πήρε το αυτοκίνητο μάρκας Citroen και το μετακίνησε 200 μέτρα μακριά μέσα στο κανάλι, που οδηγεί στα έργα της νέας χάραξης της Θηβών. Εκεί το αυτοκίνητο σταμάτησε μπροστά στα έργα. Τα κλειδιά του αυτοκινήτου βρίσκονταν στη μηχανή, ενώ το όχημα είχε σταματήσει με ταχύτητα.

Τα προσωπικά αντικείμενα που είχε η 43χρονη στο αυτοκίνητό της

Αφού περνούσαν οι ώρες και η γυναίκα δεν εμφανίστηκε στο σπίτι της, ο σύζυγός της ειδοποίησε τις Αρχές και ξεκίνησαν εκτεταμένες έρευνες. Λίγο μετά τις 10 το πρωί του Σαββάτου κάτοικοι της Φρεαττύδας εντόπισαν το άψυχο κορμί μιας γυναίκας, το οποίο ήταν καλλυμένο με κλαδιά και φύκια. Στο σημείο έσπευσε Λιμενικό και Πυροσβεστική ενώ το πτώμα μεταφέρθηκε στο Τζάνειο για νεκροψία - νεκροτομή.

Tο αυτοκίνητο της άτυχης γυναίκας

Ο σύζυγος της άτυχης γυναίκας αναγνώρισε το πτώμα της λίγη ώρα αργότερα.

Διαβάστε επίσης:

ΣΟΚ: Βρέθηκε νεκρή γυναίκα στα Βοτσαλάκια - Το πτώμα ήταν καλυμμένο με κλαδιά και φύκια