ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ: Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ διαδηλώνουν κατά της ιδιωτικοποίησης του ΟΛΠ!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Την ίδια ώρα που ο Αλέξης Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ, με υπουργό τον Πειραιώτη πρώην αντιμνηονιακό Θοδωρή Δρίτσα προετοιμάζουν την πώληση βάσει του Μνημονίου 3 που όλοι τους οι βουλευτές έχουν ψηφίσει.

Αγγίζει τα όρια της ψυχασθένειας πλέον αυτό που ζούμε στον Πειραιά.

Επιφανή στελέχη και Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ πρωταγωνιστές σε ακόμα μια παρωδία!

Σας είχαμε γράψει πρώτοι πως ο Δημοτικός Συνδιασμός Πειραιά "Το Λιμάνι της Αγωνίας", Ιδρυτής και καθοδηγητής του οποίου είναι ο Θοδωρής Δρίτσας, έβγαλε ανακοίνωση κατά της ιδιωτικοποίησης του ΟΛΠ!

Δηλαδή ο Θοδωρής Δρίτσας αντιπολιτεύεται τον εαυτό του!

Έπειτα ήρθε η πορεία στο Δήμο Κερατσινίου-Δραπετσώνας με τις Βουλευτίνες Εύη Καρακώστα , Ελένη Σταματάκη και Νίνα Κασιμάτη, να πρωτοστατούν στη διαδήλωση!

Δηλαδή, οι Βουλευτίνες που συμφώνησαν στο Μνημόνιο 3, το οποίο αναφέρεται σαφώς στις ιδιωτικοποιήσεις, θυμήθηκαν τώρα, μετά τη δεύτερη εξαπάτηση του ελληνικού λαού να διαμαρτυρηθούν για το λιμάνι...

Μα καλά, ο Υπουγός Θοδωρής Δρίτσας, το "σύμβολο αντίστασης" του σύγχρονου Πειραιά που έχει εξαφανιστεί;;; Χάθηκε στην υπουργική του καρέκλα;;;

ΥΓ: Και που να σφίξουν και οι ζέστες! Αν θα τις προλάβουν βέβαια, γιατί έτσι όπως πάει το πράγμα, θα το διαλύσουν το μαγαζί πριν την Άνοιξη του 2016!

ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: