ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΕΙΡΑΙΑ: Αποθέωση από τους Πειραιώτες – Δείτε πόσα εισιτήρια κόπηκαν σε 4 μέρες!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά μετράει ήδη μια εβδομάδα  λαμπρής επαναλειτουργίας. 

Ο Πειραϊκός λαός – και όχι μόνον – από την Πέμπτη 24 Οκτωβρίου έως και την Κυριακή 27 Οκτωβρίου αποθέωσε το αριστούργημα της πόλης δημιουργώντας τεράστιες ουρές στα εκδοτήρια.

Τα εγκαίνια όπως είναι γνωστό διήρκησαν από την Τρίτη 22 Οκτωβρίου, την πρώτη των εγκαινίων, έως και την Κυριακή 27.

Μόνο το διάστημα 24 – 27 το κοινό είχε την δυνατότητα να θαυμάσει το μεγαλείο του ιστορικού αυτού θεάτρου. Έτσι σε επικοινωνία που είχαμε με το γραφείο τύπου του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά μας ανέφεραν χαριτολογώντας : «Πάρα πολύς κόσμος ήρθε, μόνο που δεν μας έδειραν για ένα εισιτήριο!».

4.000 εισιτήρια κόπηκαν στο διάστημα αυτό!!!

Ο βαθμός προσέλευσης όπως μας πληροφόρησαν ήταν σχεδόν ίδιος και τις τέσσερις ημέρες με εξαίρεση την Κυριακή που επικράτησε το αδιαχώρητο για ένα από τα «μαγικά χαρτάκια»!

Κάνοντας, πράγματι, κάποιος βόλτα στο κέντρο, μια από αυτές τις ημέρες, θα είδε σίγουρα τον κόσμο στο εξωτερικό του Θεάτρου να περιμένει να εισέλθει καθώς και τις ουρές στα εκδοτήρια επί της οδού Β. Γεωργίου.

Τα σχόλια που ακούστηκαν  από το κοινό, θετικά και ιδιαίτερα κολακευτικά. Και πως θα μπορούσε άλλωστε να μην είναι για ένα τέτοιο στολίδι.

Ο κόσμος από ότι φάνηκε το αγάπησε από την αρχή, το αγάπησε ξανά. Όσοι το είχαν επισκεφτεί στο παρελθόν έφεραν μνήμες και όσοι δεν είχαν άλλοτε την ευκαιρία, κατά κύριο λόγο οι νέοι, κατάφεραν να το γνωρίσουν και να το λατρέψουν όπως μας επισήμαναν μάλιστα και από το γραφείο τύπου του Θεάτρου.

Το όνειρο όμως δεν σταματά εδώ μιας και από την Παρασκευή 1η Νοεμβρίου θα δοθεί συναυλία Μαντολινάτας από την ορχήστρα Orchestra di Mandolini e chitarecitta di Brescia” και  την Αθηναϊκή Μαντολινάτα «Ν. Λάβδας» και η τιμή του εισιτηρίου θα είναι μόλις 5 ευρώ.  Επίσης από τις 6 Νοεμβρίου ανοίγει η αυλαία για την «Ομήρου Ηλιάδα» που οι τιμές εκεί θα είναι 8 -13 -18 και 25 ευρώ



Διαβάστε επίσης:


ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΕΙΡΑΙΑ: Ο όροφος που δεν προβλήθηκε από κανένα κανάλι! (Βίντεο+Φωτο)

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Δείτε την θέα από το πιο ψηλό σημείο του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά!

Δημοτικό Θέατρο Πειραιά: Δείτε όλο το πρόγραμμα εκδηλώσεων για τη φετινή σεζόν!

ΒΙΝΤΕΟ: Η στιγμή των εγκαινίων που δε θα ξεχάσει κανένας Πειραιώτης!

ΒΙΝΤΕΟ: Άνοιξαν οι πόρτες του Δημοτικού Θεάτρου

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Η αντίδραση του Σαμαρά μόλις αντίκρισε το αναγεννημένο Δημοτικό θέατρο Πειραιά