ΕΚΛΟΓΕΣ 2019 – ΔΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ: Δηλώσεις Μώραλη & Βλαχάκου αφού ψήφισαν στο Β Γύρο

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


- Οι Υποψήφιοι Δήμαρχοι Πειραιά άσκησαν το εκλογικό τους δικαίωμα

- Δείτε τι δήλωσαν Γιάννης Μώραλης και Νίκος Βλαχάκος λίγες ώρες πριν την ανάδειξη του Νέου Δημάρχου Πειραιά 

...του Σαράντου Ευσταθόπουλου, Εκδότη Piraeus Press

Ο Δήμαρχος Πειραιά και επικεφαλής του συνδυασμού «Πειραιάς Νικητής» κ. Γιάννης Μώραλης, αμέσως μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος στο 10ο Γυμνάσιο Πειραιά, δήλωσε:

«Ολοκληρώνεται και στον Πειραιά σήμερα η εκλογική διαδικασία. Όπως είχαμε πει και την περασμένη Κυριακή, είναι η κορυφαία στιγμή δημοκρατίας. Χαίρομαι γιατί και την προηγούμενη Κυριακή αλλά και σήμερα όλα εξελίσσονται απολύτως ομαλά και αυτό πραγματικά είναι ένα στοίχημα. Εύχομαι να αυξηθεί και η συμμετοχή. Το δεύτερο στοίχημα, είναι η συμμετοχή των πολιτών. Το τρίτο στοίχημα για εμάς είναι για τον «Πειραιά Νικητή». Θεωρώ ότι έχουμε ένα ισχυρό προβάδισμα από την πρώτη Κυριακή, ένα σημαντικό ποσοστό, ανεβάσαμε το ποσοστό μας και αυτό μας ικανοποιεί. Εκφράσαμε την ευγνωμοσύνη μας, περιμένουμε κάτι ανάλογο και σήμερα, να στηρίξουν οι δημότες την προσπάθεια που γίνεται, να συνεχίσει την πλεύση το καράβι το οποίο «ξεκόλλησε» πριν 4,5 χρόνια στον Πειραιά και νομίζω πλέει προς την αισιοδοξία και την θετική προοπτική. Νομίζω θα επανεπιβεβαιώσουν τη στήριξη στον «Πειραιά Νικητή» και θα συνεχίσουμε την καλή δουλειά που γίνεται για τον Πειραιά μας και τους κατοίκους του».

ΝΙΚΟΣ ΒΛΑΧΑΚΟΣ: «Όσοι έχουν την ίδια αγάπη και ανησυχίες για τον Πειραιά μας, μαζί μας για τη μεγάλη υπέρβαση!»

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Πειραιά, επικεφαλής του συνδυασμού ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΠΟΛΗ ΠΡΟΤΥΠΟ, Νίκος Βλαχάκος, επιχειρώντας ευρύ, πέρα από κομματικά πλαίσια άνοιγμα στους συμπολίτες του, κάλεσε σε συστράτευσηστο πλευρό του, κάθε Πειραιώτισσα και κάθε Πειραιώτη, που ανησυχούν και πασχίζουν για το «αύριο» της πόλης του μεγαλύτερου λιμανιού της χώρας, ώστε να σημειωθεί η σπουδαία υπέρβαση στο β΄ γύρο των Αυτοδιοικητικώνεκλογών στον Πειραιά.

Ο κ. Βλαχάκος συνοδευόμενος από τις δύο κόρες του και συνεργάτες του, ψήφισε στις 10.00 το πρωί στο 1ο Λύκειο Καλλίπολης Πειραιά και εξερχόμενος έκανε, χαμογελαστός και αισιόδοξος για το εκλογικό αποτέλεσμα, την εξής δήλωση:

«Σήμερα ψηφίζουμε για Δήμαρχο. Την προηγούμενη Κυριακή, ο συνδυασμός μας ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΠΟΛΗ ΠΡΟΤΥΠΟ, έπιασε ένα πολύ ικανοποιητικό ποσοστό στην πρώτη μάχη της εκλογικής διαδικασίας.

Αυτή την Κυριακή, καλούμε κάθε Πειραιώτισσα και κάθε Πειραιώτη που έχει τις ίδιες ανησυχίες και την ίδια αγάπη για τον Πειραιά μας να ταχθεί στο πλευρό μας για να μπορέσουμε να κάνουμε την μεγάλη υπέρβαση! Εύχομαι να κυλήσουν όλα ομαλά!

Σας ευχαριστώ παρά πολύ».