Η απάντηση της Ζωής Ρούσσου στις καταγγελίες για την αλλαγή του ονόματός της!

Η Ζωή Ρούσσου, υποψήφια βουλευτής ΝΔ Α’ Πειραιά, απάντησε δημοσίως μέσω της προσωπικής της σελίδας στο Facebook, στο αποκλειστικό θέμα που ανέδειξε το Piraeuspress.gr.

Διαβάστε ολόκληρη την απάντηση της Ζωής Ρούσσου-Μελά:
Όπως στο παρελθόν δεν ασχολήθηκα με ανώνυμες επιστολές, έτσι και τώρα δεν θα ασχοληθώ με ανώνυμες καταγγελίες!!!! Κάνεις δεν μπορεί να μου απαγορεύσει να προσθέσω στο επώνυμο μου, το επώνυμο της μητέρας μου!!!! Είναι γνωστό άλλωστε ότι είμαι κόρη του Ευάγγελου-Αντωνίου Ρούσσου και της Μαρίας Μελά Ρούσσου, κόρη του ιερέως Ιωάννη Μελά Η μητέρα μου ως γνήσια Μανιάτισσα αφιέρωσε πολλά χρόνια στηρίζοντας τα αδέλφια της , τα ανίψια της και στη συνέχεια το σύζυγο της και τα παιδιά της διδάσκοντας σε όλους τα Μανιάτικα ήθη και έθιμα , τη Μανιάτικη νοοτροπία και το Μανιάτικο ήθος!!! Αυτή τη Μανιάτισσα Μάνα οφείλω να τη τιμήσω!!!

Όποιος ενοχλείται ας πιεί ξύδι…
Η κατάταξη μου στη 4η θέση είναι αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς με ήθος και αξιοπρέπεια, χτίζοντας το πολιτικό μου προφίλ βάσει της επαγγελματικής μου ιδιότητας, σε αντίθεση με άλλους που ψάχνουν επαγγελματική αποκατάσταση μέσα από την κατάκτηση μιας βουλευτικής έδρας!!!!

1 ROUSSOU M

Διαβάστε επίσης:

ΕΚΛΟΓΕΣ 2015 – ΠΕΙΡΑΙΑΣ: Η υπ. Βουλευτής της ΝΔ Ζωή Ρούσσου άλλαξε όνομα!