Kάτι περίεργο συμβαίνει στο κέντρο του Πειραιά …

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Παρατηρήσαμε σε ένα παλιό και ιστορικό κτίριο του Πειραιά μια ύποπτη κινητικότητα... Vintage καναπέδες να πηγαινοέρχονται, πολυέλαιοι που θυμίζουν παλαιότερες δεκαετίες, σπασμένες ντουλάπες, φέρετρα (!!) και περίεργοι μηχανισμοί!
 
 
Όλα αυτά τα είδαμε σε ένα εγκαταλελειμμένο κτίριο της οδού Πραξιτέλους όπου παλιότερα υπήρχαν τα πασίγνωστα εκπαιδευτήρια Αρχιμήδης, ένα κτίριο με ιστορία και εξαιρετική διαρρύθμιση.
 

 
Μάθαμε λοιπόν τι συμβαίνει και φυσικά δεν αντέξαμε, πήγαμε από εκεί να δούμε με τα μάτια μας τι ετοιμάζεται!
 
Ανακαλύψαμε λοιπόν ό,τι τα πασίγνωστα παιχνίδια απόδρασης είναι επιτέλους και στον Πειραιά και θα τα απολαύσουμε από τις 10 Σεπτεμβρίου. Τo Mindtrap που μας έρχονται από την πόλη της Θεσσαλονίκης  φέρνουν την ουσία του πραγματικού παιχνιδιού και της αληθινής εμπειρίας, τρόμου, αγωνιάς και φυσικά των γρίφων που χωρίς ομαδική δουλειά δεν θα μπορέσετε να ξεφύγετε!
 

 
Ο χώρος θυμίζει έντονα σκηνές από τις διάφορες ταινίες τρόμου που έχουμε δει κατά καιρούς όλοι μας. Τολμήσαμε λοιπόν, μπήκαμε σε ένα δωμάτιο πολύ μικρό και σκεφτόμασταν για αρκετή ώρα μέχρι να καταλάβουμε τι συμβαίνει και τότε ανακαλύψαμε μυστικές κρύπτες και ντουλάπες που έπρεπε να ανοίξουμε με δυσκολία λύνοντας γρίφους.  

1SE

 
 

 
 
 
Πώς παίζεται το παιχνίδι; 
 
Στο mindtrap του Πειραιά θα υπάρχουν επτά δωμάτια. Το concept είναι εξαιρετικά απλό και προκλητικό. Μπαίνεις με την παρέα σου, από 2 έως 6 άτομα, σ’ ένα δωμάτιο και προσπαθείς να αποδράσεις μέσα σε 60 λεπτά. Στο πρώτο κομμάτι, αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να βρεις και να λύσεις γρίφους και μυστήρια, όπως και να εντοπίσεις διάφορες περίεργες κατασκευές. Στο δεύτερο κομμάτι, πρέπει οι παίκτες να συνδυάσουν όλα τα στοιχεία, ώστε να βρουν το τελικό κλειδί, την τελική κάρτα, το αντικείμενο που θα τους οδηγήσει στην πολυπόθητη απόδραση.
 
Το Mindtrap του Πειραιά θα ανοίξει τις πύλες του στις 10 Σεπτέμβρη και θα μπορείτε να κάνετε κράτηση εδώ :http://goo.gl/h1afYA