Βαγγέλης Μαρινάκης: «Οι προδότες και οι ψεύτες δεν αλλάζουν – Μόνο χειροτερεύουν»

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


- Μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης του ηγέτη του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη στον Γιώργο Τράγκα και τον ραδιοφωνικό σταθμό Παραπολιτικά

- Δείτε τι συζήτησαν 

Για όλους και για όλα μίλησε στον Γιώργο Τράγκα και την εκπομπή «Εν Αθήναις» στα Παραπολιτικά 90,1 ο ηγέτης του Ολυμπιακού και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον «Πειραιά Νικητή» Βαγγέλης Μαρινάκης.

Για το ενδεχόμενο να πολιτευθεί στην κεντρική πολιτική σκηνή, η απάντησή του ήταν ξεκάθαρη: «Αγαπώ τον Πειραιά, αυτό τα λέει όλα. Πάθος έχω με τον Πειραιά, με τον τόπο μου. Θέλω να βλέπω τον τόπο μου να πάει καλά και σήμερα ο τόπος δεν πάει καλά. Περπατώντας στις γειτονιές του Πειραιά μπορούμε να δούμε έργα, δράσεις για τη νεολαία, τα ασθενέστερα στρώματα, μνημεία κ.α. που αποδεικνύουν ότι έχουμε πάει καλά».

Σε ερώτηση για το αν έχει ψηφίσει άλλο κόμμα εκτός από τη ΝΔ: «Έχουμε μια δημοτική συμβουλο, τη Σταυρούλα Αντωνάκου - που έχει κάνει εξαιρετική δουλειά στον δήμο μας και τώρα είναι υποψήφια με τον Γιώργο Πατούλη - και το 2015 ήταν βουλευτής με Το Ποτάμι. Τότε ψήφισα και εγώ Ποτάμι.»

Πολύς λόγος για την Ρένα Δούρου, αλλά υπήρξε σαφής: «Από εκείνη τη μέρα την κ .Δούρου την έχω δει μια φορά τυχαία στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά. Το 2014 θεωρούσα ότι θα κάνει καλύτερη δουλειά από τον κ. Σγουρό. Έπεσα έξω, κάνουμε και λάθη.»
Όσο για τον Αλέξη Τσίπρα, ανέφερε ότι «πίστεψα ότι ως νέος άνθρωπος θα έκανε κάτι άλλο, κάτι διαφορετικό. Αλλά εκεί δεν έπεσα έξω μόνο εγώ, έπεσε έξω ολόκληρος ο ελληνικός λαός…»

Σχετικά με την σχέση του με την ΝΔ ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέφερε πως «Οι φιλοδοξίες μου σταματάνε στον Πειραιά. Είμαι χαρούμενος για όσα κάνω και δεν θέλω να κάνω κάτι άλλο. Άλλωστε, όταν θέλω να κάνω κάτι δεν ντρέπομαι, το φωνάζω. Δεν μπορώ να το κρύψω...» τόνισε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού. 

Για τον πρωθυπουργό: «Τον πίστευα τον Αλέξη Τσίπρα, είναι ένας νέος άνθρωπος και στους νέους ανθρώπους πιστεύω πως πρέπει να δίνονται ευκαιρίες. Εκεί δεν έπεσα έξω εγώ, έπεσε έξω ολόκληρος ο ελληνικός λαός».

Για την αδειοδότηση των καναλιών: Υπήρχε η διαδικασία αδειοδότησης των καναλιών. Έτσι ξεκίνησαν οι επαφές όπως και όλοι οι υποψήφιοι καναλάρχες. Δεν με πίεσε κανείς. Εμένα δεν μπορεί να με πιέσει κανείς εύκολα...
Εκτός από τα 20 εκατ. του Καλογρίτσα δεν είχε γίνει καμία άλλη κουβέντα με την κυβέρνηση.

Εγώ και άλλοι Πειραιώτες είπαμε πως θα βοηθήσουμε τη ΝΟΔΕ. Μιλάμε για ερκοντισιο κλπ. Προσπαθούν να αλλάξουν την ατζέντα

Για όλη τη λάσπη και της κατηγορίες της κυβέρνησης προς το πρόσωπό του ο κ. Μαρινάκης απάντησε: «Πιστεύω πως θέλουν να αλλάξουν - και το έχουν πετύχει - την ατζέντα για τις εκλογές. Βολεύει να λένε πως ο χρηματοδότης τη ΝΔ έχει βρώμικο χρήμα.
Εγώ πήγα στον διαγωνισμό, τα χρήματά μου είναι πεντακάθαρα και τώρα ξαφνικά έγινε βρώμικο;»

«Οι προδότες και οι ψεύτες δεν αλλάζουν μπορεί μόνο να χειροτερέψουν...»ανέφερε ο Βαγγέλης Μαρινάκης μιλώντας στον Γιώργο Τράγκα