Μαρινάκης και Μώραλης στην εκδήλωση του Παναγιώτη Ρέππα (ΦΩΤΟ)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


- Πλήθος κόσμου στην εκδήλωση του υποψηφίου δημοτικού συμβούλου με τον Γιάννω Μώραλη, Παναγιώτη Ρέππα

- Το «παρών» έδωσαν ο Γιάννης Μώραλης και ο Βαγγέλης Μαρινάκης

Το αδιαχώρητο έγινε το βράδυ της Πέμπτης, σε γνωστό μαγαζί στο κέντρο του Πειραιά, στην εκδήλωση του υποψήφιου δημοτικού συμβούλου με την παράταξη «Πειραιάς Νικητής» Παναγιώτη Ρέππα.

Πλήθος κόσμου ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του Παναγιώτη Ρέππα για να δείξει τη στήριξη στο πρόσωπό του, στις προσεχείς Δημοτικές εκλογές.

Μεταξύ των παρευρισκόμενων ήταν ο νυν Δήμαρχος και επικεφαλής του Πειραιά Νικητή Γιάννης Μώραλης, ο Πρόεδρος της ΠΑΕ και δημοτικός σύμβουλος Βαγγέλης Μαρινάκης,  o Βουλευτής ΝΔ Α’ Πειραιά Κώστας Κατσαφάδος, ο Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Πειραιά Γιάννης Βουτσινάς και άλλες ηχηρές παρουσίες από την κοινωνία του Πειραιά.

Ο Παναγιώτης Ρέππας ευχαρίστησε στο ξεκίνημα της ομιλίας του όλους τους παρευρισκόμενους καθώς και τον ξάδελφό του Δημήτρη Μαρκόπουλο – αρχισυντάκτη στο Πρώτο Θέμα και υποψήφιο Βουλευτή ΝΔ Β’ Πειραιά , ο οποίος και τον προλόγισε, εκφράζοντας αισθήματα ευγνωμοσύνης και εκτίμησης για την στήριξή του στον αγώνα που δίνει.

Ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Παναγιώτης Ρέππας συγκινημένος αφού ευχαρίστησε θερμά στο άνοιγμα της εκδήλωσης όλους τους παρευρισκόμενους για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπό του, έστειλε σαφές μήνυμα νίκης για τις εκλογές του Μαΐου, επαγγελλόμενος νέα και ελπιδοφόρο πορεία για τον Δήμο του Πειραιά:

«Είμαστε στην τελική ευθεία για τις εκλογές. Έχει ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση. Αποφάσισα να είμαι παρών! Παρών ως μέλος μιας ισχυρής ομάδας ανθρώπων με σημαντικό επαγγελματικό και κοινωνικό «αποτύπωμα» στον Πειραιά, που στοχεύουμε, όλοι μαζί, στην πρόοδο του Δήμου μας. Το έχω πει πολλές φορές ότι η θέση μου θα είναι δίπλα στους συμπολίτες μου, στους δρόμους, στις πλατείες, στις γειτονιές.

Φιλοσοφία όλων μας στον συνδυασμό Πειραιάς Νικητής είναι να μην κρυβόμαστε πίσω από γραφεία, αλλά να είμαστε κοντά στους ανθρώπους και τα προβλήματα τους. Ως υποστηρικτές μίας νέας, άφθαρτης και διαφορετικής νοοτροπίας, επιλέγουμε έναν δρόμο που επιβάλλει την ουσιαστική και σε βάθος χρόνου παρουσία μας, ποικιλοτρόπως. Κοινός παρονομαστής μας η αστείρευτη αγάπη μας για τον Πειραιά, το όραμά μας, το μεγάλο μας όνειρο ο Πειραιάς  να αποτελέσει πρότυπο ανάπτυξης αλλά και το τόπο που όλοι θα θέλουμε να μεγαλώσουν τα παιδιά μας», σχολίασε ο Παναγιώτης Ρέππας.