ΠΕΙΡΑΙΑΣ: Εκδήλωση με θέμα τον σκοπό και το έργο των Δημοσίων Λειτουργών – Βράβευση αστυνομικών ΔΙ.ΑΣ

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


- Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε εκδήλωση στο Πνευματικό κέντρο της Ευαγγελίστριας με θέμα το έργο και το σκοπό των Δημοσίων Λειτουργών

- Στο τέλος της εκδήλωση βραβεύτηκαν αστυνομικοί ΔΙ.ΑΣ για την επιτυχή διάσωση γυναίκας που βρισκόταν σε κίνδυνο 

- Τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Αττικής κ. Γιώργο Πατούλη  εκπροσώπησε ο Εκδότης του Piraeus Press και υποψήφιος Περιφερειακός σύμβουλος Πειραιά Σαράντος Ευσταθόπουλος 

Η θεατρική ομάδα ΘΥΡΣΟΣ με πρωτοβουλία του Καλλιτεχνικού Διευθυντή Δημήτρη Κοντοδήμου διοργάνωσε εκδήλωση με θέμα «Ο σκοπός και το έργο των Δημοσίων Λειτουργών στην κοινωνία»  στις 11.5.19 και ώρα 19.30 στο Πνευματικό κέντρο της Ευαγγελίστριας Πειραιά στα πλαίσια του προγράμματος «Ενορία εν δράσει».

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Γιατρός και υποψήφιος Δήμαρχος Νικόλαος Βλαχάκος η υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Κα Καλαγιά- Πειραιάς Πόλη Πρότυπο, ο υποψήφιος περιφερειακός Σύμβουλος Σαράντος Ευσταθόπουλος  στον Συνδυασμό του κ. Πατούλη.

Την εκδήλωση υποστήριξαν με την συνεισφορά τους ο βουλευτής της Ν.Δ. Κ. Κατσαφάδος , ο υποψήφιος Δημ. Συμβουλος Πειραιάς Πόλη Πρότυπο  Ιωάννης Κοντιζάς, ο υποψήφιος Κοινοτικός Σύμβουλος Α' Κοινότητας του συνδυασμού «Πειραιάς πόλη πρότυπο»  Γεώργιος Παπαδόπουλος-Παιδίατρος και η υποψήφια Κοινοτική Σύμβουλος Β Κοινότητας του συνδυασμού «Πειραιάς πόλη πρότυπο» Βιργινία Φρυσίρα που με πρωτοβουλία της βραβεύτηκαν και άτομα της τρίτης ηλικίας για την προσφορά τους στον πολιτισμό.

Κορύφωση της εκδήλωσης ήταν η βράβευση των αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ Πειραιά – οι οποίοι στις 18.2.19 με κίνδυνο την σωματική τους ακεραιότητα έσωσαν μια γυναίκα η οποία ήταν εγκλωβισμένη στην φωτιά. Την βράβευση έκανε ο Υποψήφιος Δήμαρχος Πειραιά Νικόλαος Βλαχάκος.