Εντυπωσιακή προεκλογική συγκέντρωση από τον Υποψήφιο Κοινοτικό Σύμβουλο Ιωάννη Ανδρέογλου

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η προεκλογική συνάντηση του Ιωάννη Ανδρέογλου στον Πειραιά 

- Ο Ιωάννης Ανδρέογλου είναι υποψήφιος Κοινοτικός Σύμβουλος στην Β' Δημοτική Κοινότητα Πειραιά με τον Νίκο Βλαχάκο και το συνδυασμό «Πειραιάς Πόλη Πρότυπο»

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η προεκλογική συγκέντρωση που πραγματοποίησε ο Υποψήφιος Κοινοτικός Σύμβουλος της Β’ Δημοτικής Κοινότητας με τον συνδυασμό «Πειραιάς Πόλη Πρότυπο» κ. Ιωάννης Ανδρέογλου, στην αίθουσα εκδηλώσεων του «Zorbas Restaurant», καθώς η προσέλευση του κόσμου ξεπέρασε κάθε προσδοκία.

Ο κύριος Ανδρέογλου, μίλησε κυρίως για την Κοινωνική Περίθαλψη και Πρόνοια που πρέπει να παρέχεται από τον Δήμο Αρχή, καθώς είναι ο πλέον κατάλληλος άνθρωπος για τέτοιου είδους θέματα, καθώς πέρα από Υποψήφιος κατέχει και την θέση του Αντιπροέδρου του Πανελληνίου Συλλόγου Αυτιστικών Παιδιών και είναι και Μέλος του Σωματείου «ΑΡΓΩ». Στο ίδιο όμως θέμα αναφέρθηκε, και με την ιδιότητά του ως ιατρός, ο Υποψήφιος Δήμαρχος Πειραιά κ. Νίκος Βλαχάκος, λέγοντας ότι αποτελεί μείζον θέμα με ιδιαίτερη ευαισθησία για τον ίδιο το θέμα αυτό.

Σημαντικό είναι να τονιστεί ότι ο Υποψήφιος έδωσε τον λόγο στους νεότερους υποψηφίους όλου του Συνδυασμού, τον κ. Κωνσταντίνο Μποτρομλή (Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος) και κ. Σπύρο Αγγελιδάκη (Υποψήφιος Κοινοτικός Σύμβουλος Β’ Δημοτικής Κοινότητας).

Αρχικά, ο κ. Μποτρομλής αναφέρθηκε στα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι περισσότερες, αν όχι όλες, οι γειτονιές του Πειραιά και τόνισε ότι αυτή η κατάσταση πρέπει να αλλάξει από τις 26 Μαΐου.

Στην συνέχεια, τον λόγο πήρε ο κ. Αγγελιδάκης ο οποίος στάθηκε στα προβλήματα της καθημερινότητας των πολιτών και έκλεισε λέγοντας ότι οι ψηφοφόροι πρέπει να εμπιστευτούν τους νέους καθώς μπορούν να προσφέρουν πολλά.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων: ο Υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας της Α’ Πειραιώς & Νήσων κ. Χριστόφορος Μπουτσικάκης, ο υποψήφιος Δήμαρχος Πειραιά κ. Νικόλαος Βλαχάκος, οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι με το Γιώργο Πατούλη του συνδυασμού «Νέα Αρχή για  την Αττική» κ. Σαράντος Ευσταθόπουλος, κ. Αρετή Κρητικού, κ. Λένα Μαχαίρα (Αλκαίου), οι οποίοι απηύθυναν σύντομο χαιρετισμό, καθώς και ο πρώην Πρόεδρος ΝΟΔΕ κ. Ηλίας Μάκρας.