Θερμή υποδοχή Μαρινάκη στα Μανιάτικα – Το ιδιαίτερο περιστατικό με την ηλικιωμένη Μανιατοπούλα (ΦΩΤΟ)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


- Πρωινή βόλτα στα Μανιάτικα σε πανηγυρικό κλίμα για τον ηγέτη του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη 

- Συνοδευόταν από υποψήφιους του συνδυασμού «Πειραιάς Νικητής»

...του Σαράντου Ευσταθόπουλου, Εκδότη Piraeus Press

Με ιδιαίτερη θέρμη υποδέχτηκαν τον Ηγέτη του Ολυμπιακού και υποψήφιο Δημοτικό Σύμβουλο Πειραιά Βαγγέλη Μαρινάκη οι έτοιμοι των Μανιάτικων.

Ο Πειραιώτης Πλοιοκτήτης περπάτησε στους κεντρικούς δρόμους της Αγιας Σοφιάς, συνομίλησε με δεκάδες κατοίκους και καταστηματάρχες, ενώ κατέληξε με τους υποψήφιους Δημοτικούς και Κοινοτικούς Συμβούλους που τον συνόδευαν, στο εκλογικό κέντρο του συνδυασμού «Πειραιάς Νικητή».

ΤΟ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΟ ΜΕ ΤΙΣ ΔΥΟ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΕΣ ΜΑΝΙΑΤΟΠΟΥΛΕΣ

Ιδιαίτερα συγκινητικό ήταν το στιγμιότυπο, όταν δυο ηλικιωμένες Μανιατοπούλες, έπιασαν σφιχτά τα χέρια του Βαγγέλη Μαρινάκη, με τη μια να του λέει:

«Κι άλλοι έχουν λεφτά αλλά δε βοηθούν την εκκλησία και τους ανήμπορους όπως εσύ. Συνέχισε έτσι παιδί μου. Εμείς είμαστε μητέρες σου. Να έχεις την ευχή μας».

Σύμφωνα με πληροφορίες του Piraeus Press, ο ισχυρός άνδρας της ναυτιλίας και του Ολυμπιακού δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του, ανταπαντώντας πως «έτσι με έμαθαν η μητέρα και ο πατέρας μου και αυτό θα συνεχίσω να κάνω, γιατί πονώ και αγαπώ πραγματικά τον Πειραιά, τις γειτονιές και τους κατοίκους τους».