ΒΑΛΕΝΤΙΑ ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ – Εκδήλωση για τους τετράποδους φίλους μας στην Πειραιά

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


- Η Βαλεντία Αλαφούζου είναι υποψήφια Κοινοτική Σύμβουλος Πειραιά στη Β Δημοτική Κοινότητα με τον Γιάννη Μώραλη
 
- Είναι ιδιαίτερα γνωστή για τη φιλοζωική της δράση στον Πειραιά 
 
- Δείτε πότε και πού θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση 

Η Βαλεντία Αλαφούζου, γνωστή σε όλους μας στον Πειραιά (και όχι μόνο)  η δίκη μας Βαλεντία, το καλό παιδί του Πειραιά για την εθελοντική της δράση και τις συνεχείς πρωτοβουλίες της για ευαισθητοποίηση και κινητοποίηση παντός υπευθύνου αλλά και κάθε απλού πολίτη για τα ζώα, δεσποζόμενα και αδέσποτα, εθελοντικά πάντα μόνη της συμμετέχει στο συνδυασμό ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΝΙΚΗΤΗΣ, ως υποψήφια Κοινοτική Σύμβουλος της Β’ Κοινότητας Πειραιά.
 

Η απόφαση αυτή ήρθε με τη βαθιά πεποίθηση ότι, μέσα από τη στήριξη του Δημάρχου κ. Γιάννη Μώραλη, θα μπορέσει να ενισχύσει πιο δυναμικά κάθε προσπάθεια όλων των φιλόζωων της πόλης μας για αληθινή μέριμνα και προστασία των ζώων.

Έτσι, σε ένα πλαίσιο ενημέρωσης σχετικά με το όραμα και το σχέδιο για τα θέματα των ζώων, η Βαλεντία Αλαφούζου καλεί όλους τους φιλόζωους και συμπολίτες μας, την Κυριακή, 12 Μαΐου, στις 18:00, στο cafe-bar ICONS, ακριβώς απέναντι από το πάρκο του Προφ. Ηλία, για να συζητηθούν απόψεις για την περίθαλψη, τον εμβολιασμό, τη στείρωση & την υιοθεσία των αδέσποτων του Δήμου μας, ακόμα και για τη δημιουργία ενός αξιοπρεπούς πάρκου βόλτας για τα δεσποζόμενα στον Πειραιά.

Μαζί, θα είναι και ο κ. Παναγιώτης Ρέππας, υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στο συνδυασμό ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΝΙΚΗΤΗΣ,  με αγάπη για τον Πειραιά και μεγάλο έργο .... άλλωστε ήταν κ εκείνος που έδωσε φως στο όνειρο της Βαλεντίας μας αλλά και παρουσίες-εκπλήξεις, όπως ο κύριος Βαγγέλης Τζουβανάκης με το γνωστό pet taxi.
 

Μια ακόμα μεγάλη έκπληξη κ πάντα δίπλα της η γιατρός της καρδιάς της όπως αναφέρει κ η ίδια για τα πέντε σκυλάκια που διαθέτει κ όλα τα αδέσποτα που έχει βοηθήσει η βαλεντια με την κυρία Αντιγόνη Γιαννάκου και ο κύριος Αντώνης  Τσέγκος με το γνωστό κτηνιατρικό κέντρο Πειραιά ...  ένα άρτια εξοπλισμένο κέντρο για ότι χρειάζονται τα ζωάκια μας ανθρώπων δηλαδή  που μπορούν να συμβάλουν με συγκεκριμένο έργο, στη φροντίδα των ζώων.
Και μια σημείωση: φυσικά και το ICONS είναι pet friendly, και στέκι για την Βαλεντία οπότε μπορεί, όποιος το επιθυμεί, να έρθει με το ζωάκι του.
ΥΓ: Και δε ξεχνάμε ποτέ την πολύτιμη βοήθειά της για τα πυρόπληκτα τετράποδα στο Μάτι, οπότε και συνέλεξε 150 κιλά τροφή και φάρμακα.