ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΩΡΑΛΗΣ: Ο Πειραιάς θα αλλάξει προς το καλύτερο τα επόμενα χρόνια

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Για τον απολογισμό του πρώτου έτους της θητείας του αλλα και για τα όσα θα γίνουν τα επόμενα χρόνια στον Πειραιά, μίλησε ο Γιάννης Μωραλης σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό aplha 9,89.

«Απολογισμός τον Σεπτέμβρη για τον πρώτο χρόνο θητείας μας»

«Παραμένω αισιόδοξος για τον Πειραιά. Το είχα πει και προεκλογικά, το λέω και τώρα πως ο Πειραιάς έχει πολύ μεγάλες ευκαιρίες για να αναπτυχθεί και να βελτιώσει την εικόνα του. Και αυτό θα γίνει γιατί έχουμε διάθεση, υπομονή και επιμονή. Έχουμε άλλα 4 καθαρά χρόνια θητείας, τον πρώτο χρόνο κάναμε πράγματα αλλά μάθαμε και πολλά για τα προβλήματα και για τις διαδικασίες επίλυσής τους. Τον Σεπτέμβρη θα προχωρήσουμε σε απολογισμό για όσα κάναμε αλλά και για το τι θα κάνουμε μέχρι τον Μάιο. Παραμένω αισιόδοξος ότι όσα είχαμε υποσχεθεί προεκλογικά θα καταφέρουμε να τα υλοποιήσουμε».

«Κρατήσαμε τα Δικαστήρια στον Πειραιά»

«Με τα Δικαστήρια έχουμε πετύχει να παραμένουν στον Πειραιά. Έχουμε παραχωρήσει το κτίριο της πρώην Ραλλείου στη κυβέρνηση και στο Υπουργείο Δικαιοσύνης για να γίνουν τα Δικαστήρια και είναι θέμα της κυβέρνησης πως θα το προχωρήσει. Κρατήσαμε τα Δικαστήρια στον Πειραιά και έχουμε διαθέσει με απόφαση δημοτικού συμβουλίου το κτίριο της Ραλλείου στην κυβέρνηση ώστε να κάνει ένα εμβληματικό Δικαστικό Μέγαρο στο κέντρο της πόλης. Είναι κάτι που το θέλουμε όλοι στον Πειραιά. Κατανοώ και την προηγούμενη κυβέρνηση και την καινούρια γιατί δεν έχει προχωρήσει με όλο αυτό τον ορυμαγδό διαπραγματεύσεων, συγκρούσεων, δημοψηφισμάτων και όλα όσα παρακολουθούμε 7 μήνες».

«Ο Πειραιάς θα αλλάξει προς το καλύτερο τα επόμενα χρόνια»

«Ο δημότης δικαιολογημένα, περιμένει από τον Δήμαρχο να λύσει τα προβλήματά του. Δεν τον αφορά στο τέλος της ημέρας γιατί δεν λύνονται, περιμένει τη λύση τους. Και δεν μπορεί να ακούει συνέχεια γιατί δεν λύνονται τα προβλήματα. Έχει κουραστεί ο Έλληνας πολίτης και οι δημότες. Πρέπει να πω και εγώ τη δική μου άποψη και τουλάχιστον για τους αντικειμενικούς πολίτες και δημότες περνάμε την πιο δύσκολη χρονιά της μεταπολιτευτικής περιόδου πολιτικά, οικονομικά και κοινωνικά. Αυτά που έχουμε εξαγγείλει θα τα κάνουμε, έχουμε άλλα τέσσερα χρόνια ωφέλιμου χρόνου καθαρής θητείας, έχουν γίνει πράγματα τον πρώτο χρόνο. Ο Πειραιάς θα αλλάξει προς το καλύτερο τα επόμενα χρόνια, είμαι απολύτως βέβαιος γι΄ αυτό».