Ο Κωνσταντίνος Σκιαθίτης για τα αδέσποτα ζώα

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


- Ο Κωνσταντίνος Σκιαθίτης και υποψήφιος Κοινοτικός Σύμβουλος στην Α’ Δημοτική Κοινότητα με το Γιάννη Μώραλη είναι εξαιρετικά ευαίσθητος στο θέμα των αδέσποτων ζώων

- Δείτε τι δήλωσε για αυτό το τόσο σημαντικό ζήτημα

…του Σαράντου Ευσταθόπουλου, Εκδότη Piraeus Press

Ο κ. Σκιαθίτης θέλησε να μιλήσει για ένα από τα πιο σημαντικά ζητήματα που τον απασχολούν για την Α΄ Δημοτική Κοινότητα.

Σε δήλωσή του ανέφερε πως τον λυπεί εξαιρετικά το γεγονός πως κάθε φορά που βγάζει τον σκύλο του βόλτα βλέπει αδέσποτα σκυλάκια και γάτες, να ψάχνουν για νερό και φαγητό, ψυχές χωρίς περίθαλψη και προστασία.

Επίσης τον τελευταίο καιρό έχουν λάβει χώρα γεγονότα δηλητηρίασης αδέσποτων. Θα μπορούσαν λοιπόν να δημιουργηθούν ξενώνες, είτε ιδιωτικοί, είτε δημόσιοι, όπου σκύλοι και γάτες θα δέχονται κτηνιατρική φροντίδα και την επιλογή της στείρωσης. Η έλλειψη χώρων για ζώα, θα πρέπει να αντικατασταθεί με κάποιο κυνοκομείο και δημοτικό κτηνιατρείο.

Μέχρι να γίνει αυτό θα πρέπει τουλάχιστον να υπάρχουν ταΐστρες - ποτίστρες όπως και κάποια πάρκα στις γειτονιές μας να γίνουν φιλικά προς τα σκυλάκια, φυσικά με ευθύνη των ιδιοκτητών τους για την καθαριότητα του χώρου.