ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΒΛΑΧΟΥΤΣΑΚΟΣ: « Γιατί με τον Νίκο Βλαχάκο; »

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


- Ο Παναγιώτης Βλαχουτσάκος είναι υποψήφιος Κοινοτικός Σύμβουλος Α' Δημοτικής Κοινότητας Πειραιά με τον Νίκο Βλαχάκο και το συνδυασμό «Πειραιάς Πόλη Πρότυπο»

- Δείτε τους λόγους που συστρατεύεται με τον Νίκο Βλαχάκο 

Αρκετές είναι οι φορές που οι γνωστοί μου με ρωτούν για ποιο λόγο, ενώ γνωρίζουν τόσο το ενδιαφέρον όσο και την ενασχόλησή μου με τα κοινά, αποφάσισα να θέσω την υποψηφιότητά μου πρώτη φορά στα 28 μου.

Στην πραγματικότητα ο λόγος είναι ένας και είναι απλός.

Ο λόγος είναι ο ίδιος ο επικεφαλής του συνδυασμού.

Στο παρελθόν έχω βοηθήσει με την παρουσία και την ενεργή συμμετοχή μου άλλους υποψήφιους, όμως πρώτη φορά ένιωσα την πραγματική ανάγκη να ταχθώ στο πλευρό κάποιου με όλες μου τις δυνάμεις.

Ο Νίκος Βλαχάκος είναι ένας άνθρωπος που απέχει παρασάγγας από αυτό που αποκαλούμε «Επαγγελματίας Πολιτικός».

Είναι ένας άνθρωπος που ζει στον Πειραιά από όταν γεννήθηκε, δραστηριοποιείται και εργάζεται εκεί.

Μήπως αυτό δεν είναι αρκετά?

Μα δεν είναι μόνο αυτό.

Ο κ. Βλαχάκος είναι ακριβώς αυτό που ονομάζεται «ΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ».

Πρεσβεύει αξίες και ιδανικά για τα οποία ο Πειραιάς μας ανέκαθεν φημιζόταν.

Έχει όραμα για την Πόλη μας το οποίο δεν διστάζει να αναφέρει με κάθε ευκαιρία.

Γνωρίζοντάς τον προσωπικά, μπορώ με βεβαιότητα να πω πως το όνομα του συνδυασμού «Πειραιάς Πόλη Πρότυπο», είναι απόλυτα εύστοχο μιας και ο επόμενος Δήμαρχος οραματίζεται μια πόλη Πρότυπο.

Πιστεύει σε μια πόλη η οποία θα είναι παράδειγμα προς μίμηση για την υπόλοιπη Ελλάδα. Μια πόλη που θα γίνει πραγματικό Πρότυπο. Μια πόλη που θα πάρει επιτέλους την θέση που της αξίζει.

Γι’αυτό και για άλλους πολλούς λόγους, αποφάσισα να στηρίξω τον Νίκο Βλαχάκο με όλες μου τις δυνάμεις.

Ανέκαθεν, ήθελα έναν Πειραιά, πόλο έλξης . Η πόλη μας έχει όλες τις δυνατότητες και την φυσική ομορφιά που χρειάζεται για να γίνει ένα από τα ομορφότερα μέρη της Ελλάδας.

Αυτό που λείπει είναι μια Δημοτική Αρχή που προτεραιότητά της θα έχει τον Πολίτη και την ίδια την Πόλη.

Μια Πόλη που θα είναι λειτουργική και θα εξυπηρετεί τους Πολίτες χωρίς να τους ταλαιπωρεί. Μια Πόλη που θα εξοικονομεί πόρους προς όφελος των Πολιτών.

Θέλω μέσω της υποψηφιότητάς μου να κάνω ότι είναι δυνατό από τη μεριά μου, προκειμένου να στηρίξω και να βοηθήσω αυτόν τον γνήσιο Πειραιώτη να κάνει το όραμά του για τον Πειραιά μας, πραγματικότητα.

Θέτω την υποψηφιότητά μου στην Α Δημοτική Κοινότητα του Πειραιά. Στην Δημοτική Κοινότητα που μεγάλωσα και ζω. Στην Δημοτική Κοινότητα που για μένα, είναι η ομορφότερη της Πόλης μας.

Η Πειραϊκή, το στολίδι της Πόλης μας, είναι ίσως ένα από τα ομορφότερα μέρη ολόκληρης της Αττικής. Η θέση μας για το γνωστό masterplan της Cosco είναι σαφής και ξεκάθαρη.

Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να καταστρέψει το στολίδι μας.

Θεωρώ πως η ψήφος στον Νίκο Βλαχάκο είναι μονόδρομος για την Πόλη μας.

Ζητώ τον έναν από τους δύο σταυρούς προτίμησής σας στην Α Δημοτική Κοινότητα, προκειμένου να κάνω οτιδήποτε περνάει από το χέρι μου ώστε το όραμα του Νίκου Βλαχάκου να γίνει επιτέλους πραγματικότητα!