ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Αυτοψία του Γιάννη Μώραλη στα έργα…μέσα στον Αύγουστο!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Εντύπωση έχει προκαλέσει το γεγονός ότι ο Δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης, εθεάθη τον Αύγουστο να επισκέπτεται περιοχές της πόλης και να συνομιλεί με τους κατοίκους.

Όπως μαθαίνουμε από δημότες, παραμονή Δεκαπενταύγουστου ο  Δήμαρχος ήταν στην πλατεία Κανάρη στο Πασαλιμάνι, όπου οι εργασίες για την ανάπλαση της πλατείας έχουν σταματήσει λόγω παύσης της κεντρικής χρηματοδότησης από το ΈΣΠΑ, απόρροια των πολιτικών εξελίξεων που διαδραματίζονται στη χώρα μας τους τελευταίους μήνες. Ο κ. Μώραλης μάλιστα συνοδευόταν από τους Αντιδήμαρχους κ.κ. Παναγιώτη Καλογερόγιαννη και Γιάννη Μελά και από τον Γενικό Γραμματέα του Δήμου κ. Βασίλη Ταταρόπουλο. Διαπίστωσε τη δυσλειτουργία που αποφέρει το «πάγωμα»  των εργασιών και συνομίλησε με δημότες αλλά και επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στην περιοχή. Αξίζει να σημειωθεί πως πρόσφατα ο Δήμαρχος Πειραιά συναντήθηκε με τον Γενικό Γραμματέα Δημόσιων Επενδύσεων ΕΣΠΑ κ. Αλέξη Χαρίτση, μεταξύ άλλων και για το «πάγωμα» των έργων.

Ο κ. Μώραλης, όπως μας πληροφόρησαν  ήταν τη Δευτέρα στην ακτή της Πειραϊκής, όπου συνεργεία του Δήμου πραγματοποιούν εκτεταμένες αναπλάσεις πρασίνου. Ο Δήμαρχος ήθελε να έχει εικόνα για τις εργασίες καλλωπισμού του παραλιακού μετώπου, όπως μας μετέφερε δημότης που τον ρώτησε για ποιο λόγο βρίσκεται εκεί.

Σχόλια ακούστηκαν επίσης που έφτασαν στα αφτιά μας όταν τον είδαν στα Βοτσαλάκια και στη Φρεαττύδα όχι για μπάνιο αλλά για αυτοψία όπως έλεγε,  καθώς τις τελευταίες ημέρες είναι σε εξέλιξη εργασίες ανάπλασης. Μάλιστα όταν ένας λουόμενος ρώτησε τον κ. Μώραλη γιατί όλα αυτά δεν έγιναν νωρίτερα, ο Δήμαρχος απάντησε πως υπήρχε έλλειψη προσωπικού καθώς λόγω των πολιτικών εξελίξεων δεν μπορούσε να προσλάβει ο Δήμος συμβασιούχους, πράγμα που έγινε στις αρχές Αυγούστου.  Συνεργάτες του Δημάρχου τονίζουν ότι: «η μάχη της καθημερινότητας είναι διαρκής με περιορισμένα όπλα αλλά με πείσμα να την κερδίσουμε».

1M

3M

ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΌΛΕΣ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ