

- Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η προεκλογική συνάντηση του Παναγιώτη Χριστοδούλου στον Πειραιά
- Ο Παναγιώτης Χριστοδούλου είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον Νίκο Βλαχάκο και το συνδυασμό «Πειραιάς Πόλη Πρότυπο»
- Δείτε πλούσιο φωτορεπορτάζ του Piraeus Press
Πλήθος Πειραιωτών έδωσε το παρόν στη συγκέντρωση του υποψήφιου δημοτικού συμβούλου, Παναγιώτη Χριστοδούλου,με το συνδυασμό ΠΕΙΡΑΙΑΣ- ΠΟΛΗ- ΠΡΟΤΥΠΟ, που έλαβα χώρα στο καφέ-μπαρ Respect στη οδό Κολοκοτρώνη.
Ο κύριος Παναγιώτης Χριστοδούλου μίλησε από καρδιάς για τη πόλη που γεννήθηκε, που μεγάλωσε και που δραστηριοποιείται.
Έκανε μία σύντομη αναδρομή στα εφηβικά αλλά και στα φοιτητικά του χρόνια , τότε που ήταν αντιπρόεδρος στην ΟΝΝΕΔ Α’ Πειραιώς & Νήσων και εκπρόσωπος σπουδαστών της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ του ΤΕΙ Πειραιά του τμήματος Μηχανολογίας.
Τόνισε τη παρακμή που βιώνει η πόλη του Πειραιά και τον τρόπο με τον οποίο θα συμβάλει με τη σειρά του στην επίλυση των τεράστιων προβλημάτων από τη θέση του Δημοτικού Συμβούλου Πειραιά.
Το παρόν στην εκδήλωση έδωσαν ο επί σειρά ετών φίλος του κυρίου Παναγιώτη
Τον υποψήφιο ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Βασίλη Μιχαλολιάκο,
Στο τέλος της εκδήλωσης, ο υποψήφιος παρότρυνε τους φίλους του να βγουν στη πρώτη γραμμή της εκλογικής διαδικασίας τόσο για το Δήμο μας όσο και για τη περιφέρεια και την ευρωβουλή και τους προσκάλεσε στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού, ΠΕΙΡΑΙΑΣ- ΠΟΛΗ- ΠΡΟΤΥΠΟ, που θα γίνουν την Παρασκευή 10 Μαΐου στις 8:00μμ στην οδό Ηρώων Πολυτεχνείου 87.
ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:
