ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΚΛΕΖΑΚΟΥ: Υποψήφια Κοινοτική σύμβουλος Πειραιά με τον Γιάννη Μώραλη


– Υποψήφια Κοινοτική σύμβουλος στην Δ΄ Δημοτική Κοινότητα Πειραιά με τον Γιάννη Μώραλη και το συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής»

– Δείτε ποια είναι η Δήμητρα Γκλεζάκου και τι δήλωσε ο Γιάννης Μώραλης για την υποψηφιότητά της 

Η Δήμητρα Γκλεζάκου γνωρίζοντας τα προβλήματα της Δ΄ Δημοτικής Κοινότητας Πειραιά συστρατεύεται με τον Γιάννη Μώραλη στις επερχόμενες Δημοτικές εκλογές.

Επιθυμεί να συμβάλλει στο έργο του εκ νέου υποψηφίου Δημάρχου Γιάννη Μώραλη για έναν καλύτερο Πειραιά.

ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΑΣ ΓΚΛΕΖΑΚΟΥ: 

Κατάγεται από τη Μάνη και ζει στον Πειραιά. Έχει σπουδάσει Δημόσιες Σχέσεις, Marketing & Management.

Από το 2000 είναι μέλος σε κοινωνικούς και πολιτιστικούς συλλόγους και φορείς της πόλης, καθώς και σε Ενώσεις Γονέων και Κηδεμόνων σε σχολεία του Πειραιά.

Τα τελευταία 10 χρόνια είναι Πρόεδρος του Μορφωτικού Φυσιολατρικού και Κοινωνικού Συλλόγου Πειραιά «Φοίβος».

Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης υπογράμμισε σε δήλωσή του:

«Καλωσορίζω στον «Πειραιά Νικητή» την Δήμητρα Γκλεζάκου, η οποία θα είναι υποψήφια Κοινοτική Σύμβουλος στην Δ΄ Δημοτική Κοινότητα.  Χαίρομαι για τη συμμετοχή της με τον συνδυασμό μας, καθώς είχα την ευκαιρία να συνεργαστώ μαζί της τα τελευταία 5 χρόνια αφού διατελεί Πρόεδρος του Μορφωτικού Φυσιολατρικού και Κοινωνικού Συλλόγου Πειραιά «Φοίβος». Διαπίστωσα την αγάπη και το ενδιαφέρον της για τον Πειραιά και για τις γειτονιές της Δ΄ Δημοτικής Κοινότητας. Είναι σημαντικό για εμένα, να συμπορεύονται με τον συνδυασμό μας Πειραιώτες που γνωρίζουν τα ζητήματα που απασχολούν την πόλη μας και θέλουν να συμβάλουν στην προσπάθειά μας. Εύχομαι στην Δήμητρα καλή επιτυχία». 

Η Δήμητρα Γκλεζάκου, σε δήλωσή της τόνισε: 
«Ζω καθημερινά από παιδί την Δ΄ Δημοτική Κοινότητα, ενώ εδρεύει εκεί ο ιστορικός Σύλλογος «Φοίβος» στον οποίο έχω την τιμή να διατελώ Πρόεδρος τα τελευταία 10 χρόνια. Στόχος μου ως μητέρα, πολίτης και Πειραιώτισσα είναι να βοηθήσω στην αναβίωση των παραδόσεων και των αξιών μας, προκειμένου να περάσουν στις επόμενες γενιές, καθώς και να συμβάλλω έτσι ώστε να ζωντανέψουν ακόμα περισσότερο οι γειτονιές του Πειραιά, της πόλης που αγαπάμε. Ευχαριστώ τον Δήμαρχο κ. Γιάννη Μώραλη για την εμπιστοσύνη που μου δείχνει. O Πειραιάς θα είναι πάλι Nικητής».