ΕΥΓΕΝΙΑ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ: «Στηρίζουμε και ψηφίζουμε Βαγγέλη Μαρινάκη»

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


- Ξεκάθαρο μήνυμα από την υποψήφια Δημοτική Σύμβουλο Πειραιά 

- Δείχνει το δρόμο Ευγενία Βασιλειάδου

- Δείτε την ανάρτηση που έκανε για τον Βαγγέλη Μαρινάκη

- Το μεγάλο στοίχημα του συνδυασμού «Πειραιάς Νικητής»

...του Σαράντου Ευσταθόπουλου, Εκδότη Piraeus Press

Για όσους γνωρίζουν τα του Πειραιά, η ανάρτηση της Ευγενίας Βασιλειάδου μόνο εντύπωση δεν πρέπει να προκαλεί σε κάποιον!

Το γεγονός δηλαδή ότι μια υποψήφια βάζει πάνω ακόμα και από τη δική της υποψηφιότητα, εκείνη του φυσικού ηγέτη του συνδυασμού «Πειραιάς Νικητής» και του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη.

Μια στάση που θα έπρεπε αρχικά να έχουν κρατήσει δημοσίως, πρόσωπα που ασχολούνται με τα κοινά του Πειραιά και έχουν ευνοηθεί ιδιαίτερα από την ημέρα που ο Βαγγέλης Μαρινάκης βγήκε μπροστά για το Δήμο του Πειραιά.

Και σαφώς η πρωτοβουλία της κ. Βασιλειάδου οφείλεται σε ένα ποσοστό στην «οικογενειακή» σχέση που υπάρχει με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, αλλά πρωτίστως οφείλεται στο ήθος, τις αξίες και σαν ιδανικά που χαρακτηρίζουν την υποψήφια Δημοτική Σύμβουλο.

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΤΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ «ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΝΙΚΗΤΗΣ»

Άλλωστε, το μεγάλο στοίχημα του συνδυασμού «Πειραιάς Νικητής» - πέραν της πολυπόθητης επικράτησης στο δεύτερο γύρο των εκλογών - είναι το ρεκόρ ψήφων του Βαγγέλη Μαρινάκη, κάτι που υποδεικνύεται και από την ανάρτηση της Ευγενίας Βασιλειάδου.

Ρεκόρ που θα στείλει ξεκάθαρο μήνυμα πρωτίστως προς τους κρατούντες του ΣΥΡΙΖΑ, τους διώκτες δηλαδή του κ. Μαρινάκη αλλά και του Ολυμπιακού.

Για αυτό το λόγο, σύμφωνα με πληροφορίες του Piraeus Press, πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι μετά την πρωτοβουλία της κ. Βασιλειάδου, θα ακολουθήσουν και άλλα στελέχη του συνδυασμού - είτε είναι υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι Πειραιά είτε όχι - με δημόσιες τοποθετήσεις στήριξης του κ. Μαρινάκη.

Το αυτονόητο δηλαδή, για εκείνους που αναγνωρίζουν την καταλυτική συνδρομή του Βαγγέλη Μαρινάκη στο συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής» και ειδικώς για ορισμένους, οι οποίοι απόκτησαν υπόσταση λόγω και μόνο της εμφάνισης και επικράτησης του συνδυασμού στις περασμένες Δημοτικές Εκλογές.