ΜΑΡΙΑ ΑΝΤΩΝΙΑΔΟΥ: Υποψήφια Κοινοτική σύμβουλος Πειραιά με τον Γιάννη Μώραλη

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


- Υποψήφια Κοινοτική σύμβουλος στην Δ' Δημοτική Κοινότητα Πειραιά με τον Γιάννη Μώραλη και το συνδυαμσό «Πειραιάς Νικητής»

- Η Μαρία Αντωνιάδου είναι Παλιοκοκκινιώτισσα

…του Σαράντου Ευσταθόπουλου, Εκδότη Piraeus Press

Με την υπόσχεση ενός αγώνα ήθους και αξιοπρέπειας, η Μαρία Αντωνιάδου συστρατεύεται με τον Γιάννη Μώραλη στις επερχόμενες Δημοτικές εκλογές για έναν «Πειραιά Νικητή»

ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΡΙΑ ΑΝΤΩΝΙΑΔΟΥ: 

Ξεκίνησε τη ζωή της με δυο μεγάλα πλεονεκτήματα. Χωρίς λεφτά και με καλούς γονείς.

Γεννημένη το 1967, στην Παλιά Κοκκινιά, τέταρτη γενιά Πειραιώτισσα, μοναχοπαίδι, γόνος οικογένειας ναυτικών, όπου και εξακολουθεί να μένει. Τελείωσε το 10ο λύκειο Πειραιά και αντί της νομικής σχολής Κομοτηνής, στην οποία είχε επιλεγεί, άρχισε να εργάζεται, ήδη από το 1987, ως γραμματέας διοίκησης μεγάλων ανωνύμων εταιρειών, μεταξύ των οποίων, μεγάλης ΠΑΕ, τεχνικών -κατασκευαστικών εταιρειών και βιομηχανίας μετάλλου.

Μεταξύ του κύκλου εργασιών της είναι οι δημόσιες σχέσεις και γραφείο Τύπου.

Oμιλεί άριστα την αγγλική, οπότε και η ανάληψη επικοινωνίας των εταιρειών, όπου απασχολήθηκε, με συνεργάτες του εξωτερικού.

Επίσης, είναι εθελοντής του συλλόγου ΘΕΛΩ αστικού μη κερδοσκοπικού σωματείου, με στόχο την κοινωνική προσφορά στον τομέα της σχέσης πολιτών με τους φορείς της υγείας. Η μακρόχρονη εμπειρία της, της έμαθε την χαμηλών τόνων, τακτική και αποτελεσματική αντιμετώπιση των προκλήσεων και επίτευξης στόχων.