ΙΩΑΝΝΗΣ ΛΕΩΝ. ΔΡΑΚΟΣ: Υποψήφιος Κοινοτικός Σύμβουλος Πειραιά με τον Γιάννη Μώραλη

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Υποψήφιος Κοινοτικός Σύμβουλος Α'Δημοτικής Κοινότητας Πειραιά με τον Γιάννη Μώραλη και το συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής»

-Ο Ιωάννης Δράκος είναι Ηλεκτρολόγος και Πολιτικός Μηχανικός, Οικονομολόγος Λογιστής - Φοροτεχνικός

…του Σαράντου Ευσταθόπουλου, Εκδότη Piraeus Press

Ο Ιωάννης Λέων. Δράκος συστρατεύεται με τον Γιάννη Μώραλη, διότι θέλει να συμβάλλει στη συνέχεια του έργου του τωρινού και εκ νέου υποψηφίου Δημάρχου Πειραιά

Θέτει υποψηφιότητα ως Κοινοτικός Σύμβουλος Α'Δημοτικής Κοινότητας Πειραιά. 

ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΛΕΩΝ. ΔΡΑΚΟΣ:

Ο κ. Δράκος δήλωσε:

«Πάντα ήμουν ενεργός πολίτης και δραστήριο μέλος της κοινωνίας του Πειραιά. Αποφάσισα όμως να ασχοληθώ για πρώτη φορά με τα κοινά, όντας υποψήφιος της Α’ Κοινότητας, καθώς ως Πειραιώτης και μόνιμος κάτοικος, έχω διαπιστώσει όχι μόνο το ήθος του Δημάρχου Γιάννη Μώραλη, αλλά και το τεράστιο έργο που έχει υλοποιηθεί τα τελευταία πέντε χρόνια. Ένα έργο που όλοι οι Πειραιώτες και Πειραιώτισσες αγκάλιασαν, ένα έργο χωρίς γκρίζες ζώνες αλλά με διαφάνεια.  Συντάσσομαι, λοιπόν, στο πλευρό του Δημάρχου, προκειμένου να συμβάλω και εγώ με όλες μου τις δυνάμεις στη συνέχεια του τόσο πετυχημένου έργου του.

Έχοντας ως μέλημα και κύριο στόχο μου να αγωνιστώ για την ουσιαστική αξιοποίηση όλων εκείνων των ανταγωνιστικών πλεονεκτημάτων που θα δώσουν στον Πειραιά μας την αίγλη που δικαιωματικά του αξίζει, οραματίζομαι να δω την πόλη στην οποία γεννήθηκα, μεγάλωσα, γαλουχήθηκα και δραστηριοποιούμαι, την πόλη που αγαπώ, πρωταγωνίστρια έναντι των υπολοίπων όμορων πόλεων, σε θέματα που άπτονται της τουριστικής ανάπτυξης και της εμπορικής ευρωστίας.»