ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΕΣΟΥΛΑΣ: Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά με Γιάννη Μώραλη

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά με Γιάννη Μώραλη και το συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής»

- Ο Δημήτρης Μεσούλας είναι επιχειρηματίας

Με τη στήριξη των συμπολιτών του, επιθυμεί να δώσει ακόμα περισσότερη ώθηση στην ως τώρα προσφορά του στα κοινά και στις δράσεις του ως θεσμικός παράγοντας έχοντας περισσότερες δυνατότητες από ότι ως ιδιώτης. Υπόσχεται να παλέψει με όλες τους τις δυνάμεις για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για την πόλη που μεγάλωσε και ζει.

ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΕΣΟΥΛΑΣ: 

Ο Δημήτρης Μεσούλας γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Πειραιά και συγκεκριμένα στην περιοχή του Αγίου Δημητρίου.

Από μικρή ηλικία και αφού εκπλήρωσε τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις ασχολήθηκε με την οικογενειακή επιχείρηση  του πατέρα του και αργότερα άρχισε να εργάζεται στον τομέα της εστίασης με τον οποίο ασχολείται και δραστηριοποιείται επαγγελματικά πλέον μέχρι και σήμερα.

Τα τελευταία χρόνια έχει μια πολύ επιτυχημένη πορεία στον τομέα της διασκέδασης και της εστίασης στο La Red Dream στην περιοχή της Νίκαιας.

Όσοι τον γνωρίζουν προσωπικά ξέρουν την αγάπη του για την οικογένεια και τους συνεργάτες του αλλά και ευρύτερα για τους συνανθρώπους του και τα κοινά.. Από μικρή ηλικία συμμετέχει σε κοινωνικές δράσεις, ενώ σήμερα, επιτυχημένος πλέον στον τομέα του και με περισσότερες δυνατότητες, φροντίζει να είναι ακόμα πιο δραστήριος κοινωνικά, τόσο μόνος όσο και σε συνεργασία με τοπικούς φορείς, την εκκλησία κ.ο.κ.

Έχοντας τόσο ενεργή κοινωνική δράση πήρε την απόφαση να ασχοληθεί ολοένα και περισσότερο με τα κοινά. Σαν βέρος Πειραιώτης και με την αγάπη του για την πόλη που μεγάλωσε και δραστηριοποιείται ενεργά επαγγελματικά μέχρι και σήμερα, αποφάσισε να θέσει υποψηφιότητα ως Δημοτικός Σύμβουλος στο πλευρό του Δημάρχου Γιάννη Μώραλη.