ΡΑΝΙΑ ΤΣΙΓΚΟΛΗ: Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Πειραιά με τον Νίκο Βλαχάκο

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


-Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Πειραιά με τον Νίκο Βλαχάκο και το συνδυασμό «Πειραιάς Πόλη Πρότυπο»

- Η Ράνια Τσιγκόλη είναι Ναυτιλιακό στέλεχος

…του Σαράντου Ευσταθόπουλου, Εκδότη Piraeus Press

Ακόμη μία προσωπικότητα που δραστηριοποιείται σε έναν πολύ σημαντικό τομέα για τον Πειραιά μας, στην Ναυτιλία.

Η Ράνια Τσιγκόλη δήλωσε υποψηφιότητα ως Δημοτική Σύμβουλος Πειραιά με τον Νίκο Βλαχάκο και το συνδυασμό «Πειραιάς Πόλη Πρότυπο», ώστε ο Πειραιάς να αποκτήσει την αίγλη που του αξίζει.

ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΡΑΝΙΑ ΤΣΙΓΚΟΛΗ:

Γεννήθηκε, μεγάλωσε, διαμένει και εργάζεται στον Πειραιά.

Δραστηριοποιείται εδώ και 30 χρόνια στον χώρο της Ναυτιλίας ως Ναυτιλιακό στέλεχος και όλη η επαγγελματική και προσωπική της ζωή έχει αναπτυχθεί έχοντας πάντα ως βάση τον Πειραιά, την πόλη της καρδιάς μας.

Βιωματικά λοιπόν, είναι σε θέση να γνωρίζει σφαιρικά και ουσιαστικά τα προβλήματα και τις «παθογένειες» που αντιμετωπίζει η πόλη μας, όλα αυτά, που έως σήμερα την θλίβουν, την ενοχλούν ως επαγγελματία και ως δημότη, και που θεωρεί ότι αποτελούν τροχοπέδη στην ανάπτυξη και την αίγλη που αξίζει να έχει η πόλη που φιλοξενεί το μεγαλύτερο λιμάνι μιας Ναυτιλιακής χώρας.

Η θετική της ανταπόκριση λοιπόν, στην πρόταση συμμετοχής της στον συνδυασμό «ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΠΟΛΗ ΠΡΟΤΥΠΟ» αποτελεί για εκείνη υποχρέωση, πρόκληση αλλά και ευκαιρία με την στήριξη πάντα των Πειραιωτών να συνδράμει με όλες της τις δυνάμεις στην ποιοτική αναβάθμιση της πόλης μας.

Η υποψήφια δήλωσε:

«Καταλυτικό βέβαια παράγοντα στην απόφασή μου αυτή, αποτελεί το πρόσωπο του κ. Ν.Βλαχάκου, που όλοι εμείς που έχουμε την τύχη να τον γνωρίζουμε, μας εμπνέει θαυμάζοντας το ήθος, τον δυναμισμό, τον επαγγελματισμό, τις αξίες και την αγάπη του για τον ΠΕΙΡΑΙΑ μας! 

Τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε στον Πειραιά, είναι χρόνια και πολλά και ευκόλως αντιληπτά όχι μόνο για όσους ζουν καθημερινά στον Πειραιά αλλά και στον επισκέπτη, στον τουρίστα που πολλές φορές μεταφέρει την εικόνα της πόλης μας σε όλο τον κόσμο.

Θέματα καθαριότητας, συγκοινωνιακών δυσλειτουργιών, ελλιπών χώρων στάθμευσης, ελλιπούς αξιοποίησης και εξωραϊσμού της παραλιακής ζώνης προς όφελος των πολιτών, αναβάθμισης των σχολικών υποδομών, έλλειψης πρασίνου και περιβαλλοντικού προσανατολισμού μας ανησυχούν, μας ενοχλούν και εν γένει μας οπισθοδρομούν όλους μας.

Η πραγματική βούληση, η ανάληψη άμεσων δράσεων, η αποφασιστικότητα, μα πάνω απ΄όλα η αγάπη για τον Πειραιά μας με ικανούς ανθρώπους και διαφανείς διαδικασίες σε συνδυασμό με το στρατηγικό πλεονέκτημα που κατέχει εκθέσεως ο Πειραιάς μας είναι αρκετά στο να καταστεί η Πόλη που όλοι οραματιζόμαστε Πόλη Πρότυπο.».