ΠΕΙΡΑΙΑΣ: Εγκληματική ομάδα είχε ρημάξει καταστήματα


Στη σύλληψη τεσσάρων νεαρών που είχε συστήσει εγκληματική ομάδα, διαπράττοντας τουλάχιστον 10 διαρρήξεις και κλοπές σε καταστήματα και περίπτερα το τελευταίο διάστημα στην ευρύτερη περιφέρεια του Πειραιά, εξάρθρωσε η αστυνομία.

Οι δύο 20χρονοι δράστες, υπήκοοι Αρμενίας, συνελήφθησαν στη Νίκαια από αστυνομικούς της ‘Αμεσης Δράσης, ενώ λίγο αργότερα στην ίδια περιοχή άλλοι δύο ημεδαποί συνεργοί τους ηλικίας 17 και 19 ετών. Για την υπόθεση έχουν επίσης ταυτοποιηθεί και αναζητούνται δύο ακόμη άτομα ηλικίας 18 και 23 ετών.

Μέχρι στιγμής η σπείρα έχει εξακριβωθεί ότι είχε διαπράξει διαρρήξεις και κλοπές στις περιοχές της Μεταμόρφωσης, Κορυδαλλού, Νίκαιας, Ρέντη, Γλυφάδας και Αλίμου. Στην κατοχή των δραστών καθώς και σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στις οικίες τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής, μία αυτοσχέδια οπίσθια πινακίδα κυκλοφορίας και το ποσό των 480 ευρώ.

Επίσης, κατασχέθηκε και η μοτοσυκλέτα που χρησιμοποιούσαν οι δράστες προκειμένου να διαφύγουν. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πειραιά ο οποίος τους παρέπεμψε σε Τακτικό Ανακριτή