ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΙΟΣΕΣ: Υποψήφιος Κοινοτικός Σύμβουλος Πειραιά με τον Γιάννη Μώραλη

– Εκ νέου υποψήφιος Κοινοτικός Σύμβουλος Α’ Δημοτικής Κοινότητας Πειραιά με τον Γιάννη Μώραλη και το συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής»

Ο Ανδρέας Κιοσές εργάζεται στο Δασαρχείο Πειραιά 

…του Σαράντου Ευσταθόπουλου, Εκδότη Piraeus Press

Ο Ανδρέας Κιοσές είναι τ.Κοινοτικός Σύμβουλος Α’ Δημοτικής Κοινότητας Πειραιά.

Γνωρίζοντας τα προβλήματα της περιοχή του θέτει εκ νέου υποψηφιότητα ως Κοινοτικός Σύμβουλος Α’ Δημοτικής Κοινότητας Πειραιά με τον Γιάννη Μώραλη και το συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής»

ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΙΟΣΕΣ: 

Γεννήθηκε στον Πειραιά, είναι έγγαμος και έχει δύο παιδιά.

Αποφοίτησε από το Γυμνάσιο και Λύκειο Καλλίπολης και απέκτησε Πτυχίο Προγραμματιστή Η/Υ.

Εργάστηκε από το 1981- 2017 στον ιδιωτικό τομέα και από το 2018 έως σήμερα εργάζεται στο Δασαρχείο Πειραιά.

Από τα νεανικά του χρόνια δραστηριοποιήθηκε στο χώρο του αθλητισμού και από το 1985 είναι μέλος του ιστορικού Συλλόγου ΦΟΙΝΙΚΑΣ Πειραιά, προσφέροντας τις υπηρεσίες του στην Πειραϊκή κοινωνία από όλες τις βαθμίδες του.

Τα τελευταία χρόνια είναι Πρόεδρος του Συλλόγου, διατηρώντας τον σε υψηλά επίπεδα πιστεύοντας ότι αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση.

Υπήρξε ακόμη Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής του 54ου Δημοτικού Σχολείου στην Πειραϊκή και μέλος της επιτροπής πρωταθλήματος της Ένωσης Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Νότιας Αττικής  ( Ε.Σ.ΚΑ.Ν.Α.).

Ο υποψήφιος δήλωσε: 

«Η διοικητική πείρα και οι συνεχείς προσπάθειές μου στα αθλητικά δρώμενα του Δήμου Πειραιά με κάνουν να πιστεύω ότι μπορώ να ανταποκριθώ στα γενικότερα προβλήματα του Πειραιά προσφέροντας στην πόλη μας το μέλλον που της αξίζει.

Σας καλώ όλους να κάνουμε τον «Πειραιά Νικητή» στο πλευρό του Δημάρχου Γιάννη Μώραλη. »