ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΠΕΙΡΑΙΑ: Συνάντηση Σεραφείμ με Σαράντο Ευσταθόπουλο

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


- Ο Μητροπολίτης Πειραιά υποδέχτηκε στο Μέγαρο της Μητρόπολης Πειραιά τον Εκδότη του Piraeus Press και υπ. Περιφερειακό Σύμβουλο Πειραιά με τον Γιώργο Πατούλη, Σαράντο Ευσταθόπουλο

- Στη συνάντηση και ο Διευθυντής του Ιδιαίτερου Γραφείου του κ. Σεραφείμ Δημήτρης Αλφιέρης

- Δείτε τι είπαν, το δώρο του κ. Σεραφείμ  και την ανάρτηση του Σαράντου Ευσταθόπουλου στα κοινωνικά δίκτυα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΤΟΝ ΣΑΡΑΝΤΟ ΕΥΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟ

Σε ιδιαίτερα καλό κλίμακα πραγματοποιήθηκε η συνάντηση του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πειραιώς κ.κ. Σεραφείμ με τον Εκδότη και υποψήφιο Περιφερειακό Σύμβουλο Πειραιά Σαράντο Ευσταθόπουλο, παρουσία του Διευθυντή του Ιδιαίτερου Γραφείου του Μητροπολίτη και του Γραφείου Τύπου της Μητρόπολης Πειραιά κ. Δημήτρη Αλφιέρη.

Η συζήτηση διήρκησε κοντά στη μία ώρα και αφορούσε κυρίως στα θέματα του Πειραιά και τις δυνατότητες συμπόρευσης της Περιφέρειας και της Μητρόπολης Πειραιά, στα πλαίσια του πλούσιου κοινωνικού, φιλανθρωπικού και πολιτιστικού της έργου.

Οι σχέσεις του κ. Ευσταθόπουλου με την Τοπική Εκκλησία είναι γνωστές, καθώς αποτέλεσε επί σειρά ετών μαθητή και στέλεχος των Κατηχητικών Σχολείων της.

Ο κ. Σεραφείμ ευχήθηκε στον Σαράντο Ευσταθόπουλο να έχει επιτυχή έκβαση ο προσωπικός του αγώνας και να συνεχίσει βαδίζοντας στον ηθικό δρόμο που έχει ακολουθήσει όλα τα προηγούμενα χρόνια.

Από τη μεριά του ο κ. Ευσταθόπουλος ευχαρίστησε θερμά τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη που τον δέχτηκε στο γραφείο του, παρά το βεβαρημένο πρόγραμμά του, δεδομένης και της περιόδου της Μεγάλης Τεσσαρακοστής.

ΤΟ ΔΩΡΟ ΤΟΥ κ. ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΣΤΟΝ ΣΑΡΑΝΤΟ ΕΥΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟ

Ο Σεβασμιώτατος Πειραιώς στο τέλος της συνάντησης, δώρισε ως ευλογία στον Εκδότη του Piraeus Press, μια εξαιρετική εικόνα, πιστό αντίγραφο αγιογραφίας των βυζαντινών χρόνων.

Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΑΡΑΝΤΟΥ ΕΥΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ κ. ΣΕΡΑΦΕΙΜ

«Λάβαμε την ευχή του σεπτού Ποιμενάρχου μας σήμερα, του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πειραιώς, Δραπετσώνας & Φαλήρου κ.κ. Σεραφείμ, προς ενίσχυση της «ανηφορικής» πορείας μας.?

Μοναδικός μας στόχος και σκοπός, να υπηρετήσουμε το συμπολίτη μας, με ήθος, σεμνότητα, ταπεινότητα, αλλά και σθένος και πυγμή όταν πρόκειται να υπερασπιστούμε το δίκαιο, τις αρχές και τις αξίες μας, έχοντας ως φωτεινό οδοδείκτη το παράδειγμα της βιωτής του κ. Σεραφείμ.

Τον ευχαριστώ προσωπικά για το σημαντικό έργο που προσφέρει στην τοπική μας κοινωνία - σε πνευματικό και φιλανθρωπικό επίπεδο - και εύχομαι ο Θεός να του χαρίζει πολλά έτη.

Εμείς σε πείσμα των καιρών, θα εξακολουθήσουμε να διατρανώνουμε την πίστη μας και να στηρίζουμε δημόσια το πολύπλευρο έργο της Ορθόδοξης Χριστιανικής Εκκλησίας, από όποια θέση και αν ταχθούμε να υπηρετήσουμε τον Πειραϊκό λαό.»

Λάβαμε την ευχή του σεπτού Ποιμενάρχου μας σήμερα, του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πειραιώς, Δραπετσώνας & Φαλήρου κ.κ....

Gepostet von Sarados Efstathopoulos am Dienstag, 2. April 2019

Διαβάστε επίσης:

ΠΑΤΟΥΛΗΣ – ΠΕΙΡΑΙΑΣ: Ο Σαράντος Ευσταθόπουλος στην πρώτη γραμμή

ΠΑΤΟΥΛΗΣ – ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΠΕΙΡΑΙΑ: Αυτός είναι ο Εκδότης του Piraeus Press Σαράντος Ευσταθόπουλος