ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΟΥΡΗΣ : Υποψήφιος Κοινοτικός σύμβουλος Πειραιά με το Νίκο Βλαχάκο

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


- Υποψήφιος Κοινοτικός Σύμβουλος Α' Δημοτικής Κοινότητας Πειραιά με το συνδυασμό «Πειραιάς Πόλη Πρότυπο» του Νίκου Βλαχάκου

- Δείτε ποιος είναι ο Δημήτρης Παούρης 

…του Σαράντου Ευσταθόπουλου, Εκδότη Piraeus Press

Ο Δημήτρης Παούρης είναι έμπειρος σε θέματα Ναυτιλίας, ενός κλάδου που αγάπησε από μικρή ηλικία και δίνει ζωή στον Πειραιά. Θέλοντας να ασχοληθεί με τα κοινά της πόλης του,  δήλωσε Υποψήφιος Κοινοτικός Σύμβουλος στην Α' Δημοτική Κοινότητα Πειραιά με το συνδυασμό του Νίκου Βλαχάκου, «Πειραιάς Πόλη Πρότυπο».

ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΟΥΡΗΣ:

Γεννήθηκα τον Σεπτέμβριο του 1979, μεγάλωσα, ανδρώθηκα και μένω στον Πειραιά, την πόλη της καρδιάς μου. Όλες τις μεγάλες στιγμές της ζωής μου τις έζησα στον Πειραιά.

Η πρόωρή μου ενασχόληση με την ναυτιλία απο μαθητική ηλικία με έκανε να αγαπήσω τον κλάδο εκείνο που δίνει πνοή ζωής τόσο στον Πειραιά μας όσο και σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Αυτό με οδήγησε, αφού έλαβα το απολυτήριό μου από το “Μιχαλοπούλειο”  γυμνάσιο και  λύκειο, να συνεχίσω τις  σπουδές μου στον τομέα των  Ναυτιλιακών επιχειρήσεων. Αποφοίτησα το 2002 από το  BCA College / London Guildhall University ενώ παράλληλα από το πρώτο έτος εργαζόμουν με πλήρη απασχόληση σε ναυτιλιακές εταιρείες.

Εκπλήρωσα την στρατιωτική μου θητεία το 2004 όπου και απολύθηκα από το Πολεμικό Ναυτικό αφού υπηρέτησα ενεργά 13 μήνες πάνω σε ναρκαλιευτικό - ναρκοθετικό πλοίο.

Από το 2005 έως σήμερα δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά στο Ναυτιλιακό κομμάτι ως Ναυλομεσίτης και Ναυτιλιακός Σύμβουλος.
Από το 2015 και εντεύθεν έχω αναλάβει οικειοθελώς τις Ακαδημίες της Αθλητικής Ένωσης Χατζηκυριακείου 1953 (Α.Ε.Χ)  όπου σήμερα έχω την τιμή να εκτελώ χρέη Προέδρου παμψηφεί εκλεγμένος από το ΔΣ. Ήταν πάντοτε άκρατή μου πεποίθηση ότι ο αθλητισμός αποτελεί μία σημαντική διέξοδο για τα μικρά παιδιά εφοδιάζοντάς τα με τις βάσεις εκείνες που είναι αναγκαίες για την ανάπτυξη μίας υγιούς προσωπικότητας.

Δύο από τις μεγαλύτερες αδυναμίες της ζωής μου είναι ο Ολυμπιακός μας τον οποίο ακολουθώ από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου και ο μηχανοκίνητος αθλητισμός με τον οποίο ασχολήθηκα ενεργά.

Η μεγαλύτερή μου αδυναμία όμως είναι η οικογένεια που έχω δημιουργήσει με την γυναίκα μου Βέρα. Με την σύζυγό μου είμαστε παντρεμένοι από το 2008 και έχουμε αποκτήσει μαζί δύο υπέροχα παιδιά, τον Θάνο 10 ετών και τον Τάσο 6 ετών.