Γιατί έκλεισαν οι επιχειρήσεις ΓΛΟΥ στο Πασαλιμάνι;

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


 Πλήθος ερωτηματικών απασχολεί τους Πειραιώτες για τους λόγους που οδήγησαν στο κλείσιμο του κεντρικού καταστήματος ΓΛΟΥ στο Πασαλιμάνι, όπως επίσης και ενός από τα καλύτερα καφέ της πόλης στο ίδιο νεοκλασικό.

Πολλοί "καλοπροαίρετοι" έσπευσαν να σπείρουν σενάρια καταστροφολογίας περί δήθεν λουκέτου για χρέη των επιχειρήσεων ΓΛΟΥ!

Το Piraeuspress.gr είναι σε θέση να γνωρίζει όλο το παρασκήνιο, το οποίο και σας μεταφέρει κατ' αποκλειστικότητα!

ΝΕΟΚΛΑΣΙΚΟ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΛΑΜΠΡΑΚΗ & ΒΑΣΙΛΕΩΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ (Πασαλιμάνι)

12WER0

Το πρώτο σημαντικό στοιχείο είναι ότι το νεοκλασικό κτίριο όπου στεγάζονταν οι επιχειρήσεις ΓΛΟΥ, είναι ιδιοκτησίας μεγάλου ξένου fund (ομίλου επενδυτών).

Μέχρι και πρότινος, υπήρχε σύμβαση μεταξύ των δυο μερών και προσύμφωνο που έλεγε ότι το κτίριο θα περνούσε στην ιδιοκτησία των επιχειρήσεων ΓΛΟΥ υπό μια μορφή leasing (δηλαδή αποπληρωμή με δόσεις).

Η ΕΞΩΣΗ

1AR3

Με την κορύφωση όμως της κρίσης πριν 15 μέρες, οι ξένοι επενδυτές απέσυραν την πρότασή τους και ακύρωσαν μονομερώς τη σύμβαση, γεγονός που οδήγησε στη λύση της συνεργασίας και την άμεση έξωση των επιχειρήσεων ΓΛΟΥ από το νεοκλασικό του Πασαλιμανιού.

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

Αποκλειστικές πληροφορίες του Piraeuspress.gr, κάνουν λόγο για εύρεση λύσης η οποία και θα επιτρέψει την επαναλειτουργία των επιχειρήσεων ΓΛΟΥ εντός των επόμενων μηνών.

Αυτό σημαίνει ότι σε εύλογο χρονικό διάστημα, τόσο το κατάστημα ένδυσης-υπόδησης όσο και το καφέ θα ανοίξουν και πάλι, με την ολοκλήρωση κάποιων διαδικαστικών ζητημάτων που απαιτούν όμως χρόνο για την υλοποίησή τους.

 Για οποιαδήποτε νεότερη πληροφορία το Piraeuspress.gr θα σας κρατήσει ενήμερους!

1A4

1A5