Εκατοντάδες γυναίκες στην εκδήλωση του Νίκου Βλαχάκου !

– Ο συνδυασμός «Πειραιάς Πόλη Πρότυπο» γιόρτασε τη Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας

– Το Beluga στην Τρούμπα γέμισε από γυναίκες

– Έντονο το «άρωμα γυναίκας» στο συνδυασμό του Νίκου Βλαχάκου

του Σαράντου Ευσταθόπουλου, Εκδότη Piraeus Press

Στο κατάμεστο από γυναίκες Beluga, ο συνδυασμός του Νίκου Βλαχάκου «Πειραιάς Πόλη Πρότυπο» γιόρτασε την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, το απόγευμα της Τετάρτης 13 Μαρτίου 2019.

Ο Νίκος Βλαχάκος με τον ιδιοκτήτη του Beluga Σπύρο Μητρόπουλος

Σε μια ζέστη ατμόσφαιρα, συγκεντρώθηκαν εκατοντάδες γυναίκες υποψήφιες και φίλες του Νίκου Βλαχάκου, για να συνομιλήσουν και να διασκεδάσουν.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Πειραιά Νίκος Βλαχάκος, στον σύντομο χαιρετισμό του, αφού μίλησε  για την ιστορική ημέρα (8 Μαρτίου) και τον συμβολισμό της, έκανε αναφορά στις οικονομικές ανισότητες, στην ανεργία,  αλλά και στις δυσκολίες της εξισορρόπησης της οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής της γυναίκας.

«Καταδικάζουμε τη σωματική και την ενδοοικογενειακή βία και στηρίζουμε απόλυτα το δικαίωμα στην απόκτηση εργασίας κάθε γυναίκας», σημείωσε με έμφαση. «Στόχος μας είναι η καλυτέρευση της καθημερινότητας της δικής σας και των παιδιών σας στην πόλη μας.»

«Να θυμάστε, η ομορφιά, η χαρά, η επιτυχία, η ευτυχία, η καλοσύνη, η αγάπη, η κατανόηση, η δημιουργία, η αγκαλιά, η υγεία, είναι όλες γένους θηλυκού. Όλα αυτά μαζί είστε εσείς, γι αυτό να φροντίζετε, να αγαπάτε τον εαυτό σας, ώστε να είστε πάντα γερές και δυνατές. Με σεβασμό στη μητέρα, στην κόρη, στη σύζυγο, στην εργαζόμενη, σάς λέμε ότι είστε μοναδικές και πολύτιμες. Ως γιατρός, σάς συνιστώ να έχετε στο μυαλό σας πάντα την πρόληψη», υπογράμμισε μεταξύ άλλων ο κ. Βλαχάκος.

Στην εκδήλωση μίλησε η γυναικολόγος κα Εύα Μαραγκουδάκη, η οποία, αφού τόνισε ότι η γυναίκα είναι η αγωνίστρια της καθημερινότητας εντός και εκτός σπιτιού, αναφέρθηκε στην πρόληψη που πρέπει να είναι το επίκεντρο της υγείας και η προτεραιότητα των γυναικών.

Η κα Μαραγκουδάκη εστίασε στα απαραίτητα βήματα πρόληψης, σε όλες τις ηλικίες, τα οποία πρέπει να κάνει μια γυναίκα  για να προστατέψει την υγεία της και επεσήμανε  ότι η πρόληψη πρέπει να ξεκινά από την εφηβεία με το εμβόλιο για τον καρκίνο του τραχήλου της μήτρας.  Προέτρεψε μάλιστα τις μητέρες να αποτελεί προτεραιότητα για τα κορίτσια τους.

Κλείνοντας την ομιλία της, αναφερόμενη στον υποψήφιο δήμαρχο Πειραιά και γιατρό, τόνισε: «Νίκο Βλαχάκο σε αγαπάμε, σε στηρίζουμε και ελπίζουμε να δεις από κοντά και να λύσεις πολλά από τα προβλήματα της καθημερινότητας της μάνας και της εργαζόμενης γυναίκας στην πόλη μας. Καλή επιτυχία!»

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ (εμπλουτίζεται διαρκώς)