ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΡΟΥΚΛΑΣ: «Όλοι για έναν Πειραιά»

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


 - Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά με τον συνδυασμό «Πειραιάς Πόλη Πρότυπο» και τον υποψήφιο Δήμαρχο Νίκο Βλαχάκο

- Μία ισχυρή προσωπικότητα που δεν θυμίζει το τυποποιημένο προφίλ του πολιτικού 

Ο Φακός εστιάζει και η καρδιά εκτελεί...

Ένας για όλους και όλοι για έναν Πειραιά. Σταυροί,ψηφοδέλτια και πάλης  ξεκίνημα...

Σε αντίστροφη τροχιά 74 ημερών μέχρι την ημέρα που θα φτάσουμε στις κάλπες. Κι εδώ αρχίζει ένας αγώνας δρόμου για τον σταυρό πόρτα-πόρτα αλλά και από εμφάνιση σε εμφάνιση σε κοσμικά πάρτι και μη.

Καλές οι συμμαχίες αλλά τα social media, αν ρίξουμε μια ματιά στο παρελθόν έχουν βάλει κόμμα μέσα στην βουλή .

Ο πόλεμος των εντυπώσεων ξεκίνησε με φωτογραφίσεις  των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων είτε εντός είτε εκτός των τοίχων.

Να λέμε όμως και τα σύκα-σύκα και την σκάφη-σκάφη. Πολυφορέθηκε το κουστουμάκι με την γραβάτα και το χρυσό μανικετόκουμπο με θέα το λιμάνι, δίπλα στην θάλασσα ή στην γαλανόλευκη.

Ο κόσμος βαρέθηκε την ψευτό -γκλαμουριά και το δήθεν όταν μάλλον δεν μπορείς να το υποστηρίξεις...είναι  κάτι σαν το ρούχο που σε φοράει αντί να το φοράς.

Αν το καλοσκεφτείς είναι μια πολεμική επιχείρηση ή επί χάρτου σχεδιασμός με στόχο την συσπείρωση ψηφοφόρων , ποιος όμως κερδίζει τον πόλεμο των εντυπώσεων;

«Μια δυνατή εκκίνηση δεν χαρακτηρίζει την πορεία προς την νίκη, αλλά το σκοπό»,συμπληρώνει ο Γιάννης Μαρούκλας υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό του Νίκου Βλαχάκου «Πειραιάς-Πόλη πρότυπο»

Ο φωτογραφικός φακός του Γιάννη Παυλίδη εστιάζει απεικονίζοντας έναν άντρα να χωρίζεται το σώμα του σε τέσσερα επίπεδα, τέσσερα διαφορετικά ενδυματολογικά  στυλ, συμβολίζοντας τις τέσσερις εποχές αλλά και τις κοινωνικές τάξεις στην Ελλάδα.

Με τα δύο του χέρια κρατά έναν συνταξιούχο και ένα μικρό κοριτσάκι...πολιτικό μήνυμα που παραπέμπει σε Παπανδρεικά θεωρήματα ή μήπως όχι; «’Ενας για όλους και όλοι για έναν Πειραιά» μας λέει ο Μαρούκλας κλείνοντας  το μάτι...τι λέτε;