ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ: Υποψήφιος με Γιάννη Μώραλη στην Ε Δημοτική Κοινότητα Πειραιά

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


- Ένας ΟΝΝΕΔίτης στο πλευρό του Γιάννη Μώραλη

- Ανιψιός του Προέδρου της ΝΟΔΕ Α Πειραιά & Νήσων ο Γιάννης Κασιδιάρης

- Υποψήφιος στην Ε Δημοτική Κοινότητα Πειραιά

- Δείτε ποιος είναι ο Γιάννης Κασιδιάρης και το σχόλιο όλο νόημα του θείου του Γιάννη Βοϊδονικόλα

...του Σαράντου Ευσταθόπουλου, Εκδότη Piraeus Press

Δυναμική παρουσία στο μανιάτικο στοιχείο επιχειρεί ο Γιάννης Μώραλης, με εκπροσώπους όλων των γενεών και όλων των κομματικών αποχρώσεων.

Στα πλαίσια αυτά ανακοινώθηκε σήμερα η υποψηφιότητα του Γιάννη Κασιδιάρη στην Ε Δημοτική Κοινότητα Πειραιά με τον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής».

ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ

Ο κ. Γιάννης Κασιδιάρης είναι 25 ετών και κατάγεται από τη Μάνη. Γεννήθηκε, μεγάλωσε και ζει στην Ε΄ Δημοτική Κοινότητα.

Είναι Οικονομολόγος, απόφοιτος του Παντείου Πανεπιστήμιου και κάτοχος μεταπτυχιακού Ναυτιλιακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιώς. Έχει εργαστεί σε επιχειρήσεις logistics, σε ναυτιλιακές επιχειρήσεις καθώς και σε επιχειρήσεις που ασχολούνται με τον χρηματοοικονομικό τομέα.

Διατελεί τομεάρχης Ενέργειας & Περιβάλλοντος στη ΝΟΔΕ Νέας Δημοκρατίας Α΄ Πειραιά και Νήσων και Αντιπρόεδρος ΟΝΝΕΔ στην Ε΄ Δημοτική Κοινότητα.

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΟΛΟ ΝΟΗΜΑ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΒΟΪΔΟΝΙΚΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΝΙΨΙΟΥ ΤΟΥ

Δυνατές συμμαχίες φαίνεται να διαμορφώνονται στην Ε Δημοτική Κοινότητα και ένας εκ των «βασικών παιχτών» είναι ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Α Πειραιά & Νήσων Γιάννης Βοϊδονικόλας, ο οποίος έσπευσε να «υποδεχτεί» τον ανιψιό του Γιάννη Κασιδιάρη στην εκλογική μάχη!

Ο κ. Γιάννης Κασιδιάρης, σε δήλωσή του, επεσήμανε:

«Βρίσκομαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω την υποψηφιότητα μου ως Κοινοτικός Σύμβουλος στην Ε' Δημοτική Κοινότητα του Πειραιά με το συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής». Ευχαριστώ πολύ τον Δήμαρχο Γιάννη Μώραλη που με τιμά με την επιλογή του να είμαι υποψήφιος σε μία πολύ σημαντική Κοινότητα για εμένα. Μια Κοινότητα όπου μεγάλωσα και εξακολουθώ να ζω. Μια Κοινότητα στην οποία βιώνω καθημερινά μαζί με τους γείτονες μου και τους συμπολίτες μου τα προβλήματα της. Οι νέοι πρέπει να δώσουμε μεγαλύτερη έμφαση στα μείζονα προβλήματα των τοπικών κοινωνιών. Για αυτό το λόγο στέκομαι αρωγός στη προσπάθεια που ξεκίνησε το 2014 ο Γιάννης Μώραλης με αίσθημα  ευθύνης και αγάπης προς τους συμπολίτες μας και τη γειτονιά που γεννηθήκαμε, μεγαλώσαμε και αγαπάμε».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ